Werken bij #CCVLab

You can make payment happen... Nu en in de toekomst, samen met de leukste collega’s!

Bij CCV werken wij hard aan de nieuwste betaaltrends. Dit doen wij in een betaalwereld die razendsnel verandert. Door digitalisering en minder gebruik van contant geld zien en ontwikkelen wij steeds innovatieve betaaloplossingen. Wil jij ook meebouwen aan de toekomst van betalen?

Onze organisatie bestaat uit meer dan 1.000 internationale collega’s met veel ervaring en nieuwe kennis, werkzaam in drie landen. Samen maken we een flinke impact in het betaallandschap. En we blijven daarbij altijd dicht bij onze klanten en partners staan.

Let’s unlock the power of payment. Together. 

Extralegale voordelen

Naast pree en congé een ruim pakket aan extralegale voordelen

The Office

Werken in spiksplinternieuwe en inspirerende kantoren.

Collega's

Toffe mensen waar je veel van gaat leren tijdens als na de werkuren.

Hybride werken

Je krijgt steeds de vrijheid om van thuis te werken.

Onze vacatures

Senior AWS Cloud and System Engineer

Een Senior AWS Cloud and System Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren van cloud infrastructuur en -systemen binnen het AWS […]

Lees meer

Software Quality Assurance Engineer

CCV Lab zoekt Een in house, Quality Assurance Engineer, die van aanpakken weet. Je werkt nauw samen met het development team, die werken volgens Scrum […]

Lees meer

Mobile app developer

Een inhouse mobile app ontwikkelaar, met een goede achtergrond in Android, Hybrid development en architectuur. Je werkt nauw samen met je collega’s waarbij jullie samen […]

Lees meer

Java Developer

Een inhouse Java ontwikkelaar, met een goede achtergrond in algemene web development, Java development, database design en analyse. Je werkt nauw samen met je collega’s […]

Lees meer

Niet gevonden waar je naar zocht?

Enthousiasme en initiatief worden gewaardeerd bij CCV Lab! Wil je graag bij ons werken maar vind je niet meteen een passende vacature? Neem zeker contact, er is altijd plaats voor experts met interesse in wat we doen.

Recente teamactiviteiten

Hier gaan we voor

Altijd in ontwikkeling

Ons bedrijf, onze software, onze producten, onze klanten, de tijdsgeest... we zijn mee. Dat zie je aan de technologiestacks die we kiezen, de kantoren die we gebruiken, de producten die we maken. We gaan voor succes, goeie software en tevreden klanten.

Jij bent waardevol

We werken met mensen voor mensen, zonder hiërarchische structuur. Ieder is bij ons evenwaardig. Je kan dus jezelf zijn, vrij initiatief nemen en ook al eens een off-day hebben. Thuiswerk, flexibele uren en vlot verlof opnemen zetten het werk op de juiste plaats in je leven.

Jouw groei

Je kiest waar je wil uitblinken. Opleiding en kennisdeling zorgen ervoor dat we samen nog sterker worden. Elke dag zijn er nieuwe ervaringen en situaties om van te leren. Wil je doorgroeien in een bepaalde technologiestack, ga je voor full stack, heb je meer voeling met het product of wil je liever collega’s coachen? We houden rekening met jouw verwachtingen.

Toch niet altijd werken?

Onder het gekende motto “work hard, play hard” gaan we jouw inzet belonen met ontspanning. In onze kantoren vind je altijd wel een gameconsole, tafelvoetbal, een pingpongtafel of een bar terug. Natuurlijk vieren we ook verjaardagen, geboortes, huwelijken, teamsuccessen of gewoon zomaar, omdat het kan.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Of wil je graag met ons spreken? Laat iets weten en we nemen meteen contact met je op.