Betaaloplossingen

Innovatief en betrouwbaar

Bij CCV Lab draait het om betrouwbare betaaloplossingen zonder gedoe. Wanneer jouw klanten iets leuks kopen, willen we de nadruk niet leggen op het betalen zelf. Onze geavanceerde systemen zorgen voor een vlekkeloos en bijna onzichtbaar betaalproces.

We bouwen innovatieve betaalsystemen die verschillende betaalmethoden moeiteloos integreren met jouw kassa. Onze software maakt cashloos betalen simpel, snel en veilig. Met onze cadeaukaarten, e-money en loyaliteitsprogramma's versterken we de band tussen klanten, handelaren en zelfs hele steden. Vloeiende betalingen zorgen niet alleen voor nieuwe, loyale en tevreden klanten, maar geven je ook waardevolle inzichten in het koopgedrag van jouw klanten.

PSP

PSP

Betaaloplossing voor Webshops

Als betaalprovider voorzien we je webshop, app of back-end van alle betaalmethoden die je wenst. Dat omvat betalingen met de creditkaart, een QR-code voor de smartphone, via een overschrijving, met Payconiq, PayPal, enzovoort. Alles loopt via één applicatie, zodat je maar één keer moet integreren.

Alles in één
We voorzien één platform voor alle betalingen, zowel van de fysieke winkel, voor online betalingen, als in-app aankopen. Dit bespaart je niet alleen veel werk. Het zorgt er ook voor dat de betaling correct, snel en veilig verloopt. Heel de technische en complexe administratieve verwerking laat je over aan ons.
Voor een volledige dienstverlening kan je tevens de uitbetaling aan ons toevertrouwen.

Transactieverwerking

Betaalterminals altijd actief

Onze betaalterminals zorgen ervoor dat klanten met allerlei types betaalkaarten, contactloos of met hun smartphone kunnen betalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over wisselgeld en je bent zeker van een veilige en snelle betaling. Daarbij krijg je een duidelijk overzicht van je inkomsten via elke betaalterminal. De software die onze betaalterminals doet draaien aan hoge beschikbaarheid, is jSwitch.

jSwitch is het transactieverwerkingsplatform van CCV. Terminals in winkels, parkeergarages en e-commerce gebruiken het om hun betalingen te verwerken. Technologieën zoals Java, Docker en Terraform helpen ons een Multi AZ micro service-architectuur op te zetten bij cloudproviders zoals AWS en OVH. Per jaar verwerkt jSwitch meer dan een miljard transacties.

Transactieverwerking
Connect

Connect

Maak betalen gemakkelijk

Met Connect zorg je voor meer omzet en meer inzicht in je klanten. Dit doen we door het aanbieden van digitale cadeau- en klantenkaarten. Dat kan allerlei vormen aannemen zoals een stadspas voor city marketing, een prepaid kaart voor festivals en evenementen of virtuele munten die je alleen lokaal kan gebruiken. Voor meer dan 50 steden en gemeenten verzorgen we ook het digitale voucher platform voor loyalty- en cadeaukaarten. Het kan allemaal met Connect. Inclusief alle diensten achter de schermen, een snelle verwerking van transacties, dashboards en nog veel meer.

SalesPoint

Betalingsapps voor ondernemers

SalesPoint Pay is de betalingsinitiatie-app van CCV. De app is een betaal-app die draait op de nieuwe Pax Android betaalterminals. De app kan je ook gebruiken als betaal-app op je eigen toestel voor occasionele betalingen of als back-up mocht er een probleem optreden met de terminal.

SalesPoint Pay integreert ook moeiteloos met MyCCV, het klantenportaal van CCV, waar je alsondernemer meer inzichten krijgt in je omzet en transacties. SalesPoint Pay kan bovendien als standalone oplossing gebruikt worden of in combinatie met een kassasysteem. Daarnaast beheert SalesPoint ook een service app die de terminal configuratie ondersteunt en een betalingsapp die voor onze partners ontwikkeld werd.
SalesPoint
Integration

Integration

Integraties met partners

Partner integration omvat alles wat je nodig hebt om een klant of partner te laten integreren met de betaalwereld van CCV. Dat kan met een koppeling van een kassa met een betaalterminal zijn, of het koppelen van een webshop met onze PSP. Dankzij een centrale API en een development portal waar je alle info terugvindt, kan dit snel en gemakkelijk.

Hoe gaan we te werk?

De teams bepalen zelf de werkwijze die het beste past bij het project. Meestal werken we volgens de principes van scrum of kanban, maar als het beter past bij de specifieke behoeften van het project, dan kunnen we ook voor een andere methode kiezen. Elk team is verantwoordelijk voor het gehele project, van analyse van de betaalbehoefte tot het vinden van de ideale oplossing in samenwerking met de klant. Na de ontwikkeling van het product zorgen we voor het beheer en bieden we een 24/7 dienstverlening.

Waarom werken met CCV Lab?

Betrouwbaar en vooruitstrevend

Onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche zorgt ervoor dat we alle evoluties op de markt onmiddellijk kunnen omzetten in handige betaalsystemen. Of de techniek nu verandert, de voorkeuren van de consumenten wijzigen of de regelgeving vernieuwt, wij gaan er meteen mee aan de slag.

Snel en veilig

Al onze oplossingen zijn gecertificeerd volgens strikte internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen. Onze werking wordt regelmatig doorgelicht door de financiële toezichthouders. Je betalingen worden dus steeds snel en correct afgehandeld, daarop mag je vertrouwen.

Alles werkt

Jouw klanten en gebruiksgemak staan bij ons steeds centraal. We gaan daarvoor samen op zoek naar een totaaloplossing op maat om aan de wisselende en steeds complexere behoeften van de klanten te voldoen.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze betaaloplossingen? Of wil je een oplossing op maat bespreken? Aarzel niet en vul onderstaande contactformulier in. Wij contacteren je zo snel mogelijk.

 • PSP
  Transactieverwerking
  Salespoint
  Connect
  Integration
  Algemeen