CCV Connect

Meer beleving en verbinding leidt tot trouwere klanten

Voor meer verbinding en beleving

CCV Connect draait om de beleving van klanten. Iets kopen moet een bijzondere ervaring zijn. Onze cadeaukaart, e-money en  loyaliteitsprogramma’s spelen daarop in. Ze creëren dragen bij aan meer verbinding tussen klant, handelaar en de stad. What’s in it for you? Nieuwe klanten, trouwere klanten, tevreden klanten, een hogere omzet en veel nieuwe inzichten in het consumptiegedrag. Waar wacht je nog op?

Cadeaukaart of stadspas

Je maakt ons niet wijs dat je zelf nog nooit een cadeaubon hebt gegeven? Logisch, het is het ideale alternatief als je niet meteen weet wat iemand voor cadeau zou willen. Ook voor ondernemers zijn gift cards interessant: ze leveren extra inkomsten op zonder dat je er veel tijd aan hoeft te spenderen. Tenminste als je kiest voor een digitale en geautomatiseerde manier van werken. Steden en gemeenten zien dat ook. Zij vinden een cadeaukaart of cadeaubon een  interessant middel om meer te doen voor de lokale handelaar en voor specifieke doelgroepen zoals mantelzorgers en mensen op het sociaal minimum.

Ontdek alle voordelen

Van klantenkaart tot city marketing

Maar liefst 81% van de consumenten geeft aan sneller geneigd te zijn om terug naar eenzelfde winkel te gaan als ze er iets voor krijgen. Stimuleer klanten om terug te komen en beloon hen wanneer ze dat doen. Wij kunnen je helpen een volledig digitaal en geautomatiseerd loyaliteitsprogramma op te zetten. Ook veel steden en gemeenten maken gebruik van onze loyalty oplossingen voor city marketing doeleinden.

Ontdek alle voordelen

E-money en pre-paid oplossingen

Wist je dat twee op de drie consumenten geen cash meer op zak heeft? Cashless betalen zit in de lift. Speel erop in en maak van betalen een leuke ervaring. E-money is een vorm van cashless betalen waarbij geld prepaid opgeladen wordt op bijvoorbeeld een smartphone, polsbandje, eigen betaalkaart,... Geen gedoe meer met bonnetjes of jetons. Gewoon even scannen en het is betaald. Dat biedt heel wat voordelen, zowel voor jou als voor je klanten. Onze E-money oplossingen worden ingezet bij festivals, events, sportclubs en vip-arrangementen.

Ontdek alle voordelen

Lokale munt voor handelaars en inwoners

Vanwege de coronamaatregelen van de overheid moesten niet-essentiële winkels lange tijd sluiten. De oproep om bij lokale ondernemers te kopen en ze op die manier te steunen werd luider. Dit verklaart de toegenomen belangstelling voor een lokale munt. Met een lokale munt zorg je ervoor dat er meer geld in de lokale economie terecht komt.

Ontdek alle voordelen

Wat onze klanten vertellen

E-money op Rock Village

Op de luxecamping van Rock Werchter betalen ze met hun eigen betaalkaart. Via de festivalwebsite, de app en de betaalterminals ter plekke kunnen consumenten een tegoed op hun kaart zetten. Via een mobiele app kunnen ze hun uitgaven en resterend saldo raadplegen.

Loyalty in Sint-Truiden

Shoppen in Sint-Truiden is leuker dan ooit tevoren. Meer dan 300 lokale handelaars werken er met één overkoepelende getrouwheidskaart. Zo kunnen klanten punten sparen in de groentewinkel om ze vervolgens in te wisselen bij de wijnhandelaar. Het resultaat? De consumenten worden gestimuleerd om hun aankopen lokaal te doen en dat is erg rendabel voor de handelaar.  Bovendien verloten ze in Sint-Truiden elke maand leuke prijzen onder de consumenten, nóg een drive voor hen om de stad in te gaan.

Gift cards bij Hubo

Vroeger kostte het Hubo heel wat tijd om de verkoop van cadeaubonnen te beheren. Dat is verleden tijd. Sinds ze werken met CCV Connect weten ze exact hoeveel cadeaubonnen er verkocht worden, waar ze zich bevinden, hoeveel transacties er plaatsvinden per cadeaukaart, enzovoort. Dat alles zonder het manueel te moeten opvolgen.