CCV Connect

Gemak en meer beleving voor uw winkel, stad, event of sportclub

Meer beleving 

CCV Connect draait om de beleving van de consument. Iets aankopen moet een bijzondere ervaring zijn voor hen. Zowel e-money, loyaliteitsprogramma’s als gift cards spelen daarop in en creëren interactie tussen de klant en de verkopende partij. Die connectie is van grote waarde en dat spreekt verschillende doelgroepen aan.

Steden

Consumenten naar de stad krijgen om te shoppen is een ware uitdaging. Er is vaak een duwtje in de rug nodig. Dat duwtje is CCV Connect. Beloon consumenten om de stad in te trekken door hen iets terug te geven. Met bijvoorbeeld een cadeaukaart systeem of lokale munt, creeër je interactie tussen consument en ondernemer en maak je van fysiek shoppen een fijne ervaring. Onze publieke API maakt het bovendien gemakkelijk om een webshop integratie te maken of je parkeergarages te integreren.

Retailers

De beste klanten zijn diegene die vaak terugkeren, toch? Verwen hen dan ook. Geef hen een reden om niet naar de concurrentie te stappen en bied hen een gepersonaliseerde winkelervaring. Door een klantenbestand op te bouwen en analyses te doen op de data kun je beter inspelen op de wensen van je (online) klanten. Vraag naar wat we doen bij OhGreen of Hubo.

Event- en festivalorganisatoren

Wil je je bezoekers op een veilige en een snelle manier bedienen aan de bar en tegelijk inzicht krijgen in hun consumptiegedrag? Denk dan eens na over e-money. Geen gedoe meer met bonnetjes of drankkaarten. Gewoon even scannen en klaar. Bekijk de informatie over de e-money betaalkaart.

Sportclubs

De meeste sportliefhebbers drinken al graag eens een biertje, maar ze zijn ook begaan met de sportieve prestaties van hun club. Bespaar hen de frustratie van een lange wachtrij aan de bar waardoor ze een deel van de match missen en kies voor e-money. What’s in it for you? Tevreden mensen, meer omzet, snellere service en minder fouten. CCV levert oplossingen voor diverse evenementen, sportclubs en festivals.