CCV Swap App

Hét duurzame statiegeld retour systeem op evenementen: simpel, snel en milieuvriendelijk.

Ontdek CCV Swap, dé oplossing voor eenvoudige teruggave van waarborg op herbruikbare bekers. Transformeer evenementen met gemak: tevreden bezoekers en duurzaamheid in één.

  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kostenbesparend

Wegwerpplastic op evenementen is verleden tijd, of het nu gaat om festivals, markten of zakelijke bijeenkomsten, duurzaamheid staat voorop. In lijn met EU-richtlijnen worden herbruikbare bekers de nieuwe norm. Voor evenementenorganisatoren is dit een uitdaging, maar met de CCV Swap app is een schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing binnen handbereik. Laten we samen herbruikbare statiegeldbekers omarmen en een duurzame impact maken.

Voordelen van CCV Swap

Maak kennis met CCV Swap, dé toonaangevende oplossing voor duurzame terugbetalingen op evenementen. Wij vereenvoudigen het proces van statiegeldteruggave op herbruikbare bekers. Deze app draagt bij aan een groenere wereld en zorgt ook voor tevreden bezoekers en kostenbesparingen. Ontdek hoe CCV Swap evenementen transformeert in een duurzame en voordelige ervaring.


Duurzame terugbetaling:

CCV Swap maakt duurzaamheid eenvoudig door het gemakkelijk retourneren van waarborg (statiegeld) op herbruikbare materialen, wat bijdraagt aan een groenere wereld.


Steun de lokale economie:

De bezoekers van het evenement hebben de optie om de teruggave van statiegeld eenvoudig te spenderen bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt de lokale economie gesteund.


Geen transactiekosten:

CCV Swap biedt de mogelijkheid om alles eenvoudig in een bulk terug te betalen zónder transactiekosten.

Wat zeggen anderen?

 

Nieuwsgierig naar hoe CCV Swap impact maakt? Lees de inspirerende ervaringen van het Strandbal en het MarktRock festival en zie hoe zij met ons waarborgsysteem een duurzame revolutie teweeg hebben gebracht.

Hoe werkt het?

Bezoekers leveren hun herbruikbare bekers in bij het evenement. De organisatie voert het aantal ingeleverde bekers in op een betaalterminal of smartphone en genereert een QR-code, die ze kunnen afdrukken of tonen. De bezoeker kan vervolgens deze bon met QR-code inleveren bij een lokale ondernemer. Of hij scant de QR-code en de waarde wordt vervolgens op de bankrekening van de bezoeker bijgeschreven.

Bekijk hiernaast hoe dit in zijn werk gaat.

 

Meer weten over CCV Swap voor jouw organisatie?

CCV Swap in de praktijk

Video CCV Swap

Video CCV Swap

Video CCV Swap testimonial

Video CCV Swap testimonial

Statiegeld en waarborg teruggeven in de praktijk

Inleverpunt

Via de CCV Swap app bieden we je een gemakkelijke en schaalbare oplossing om statiegeld retour te geven. Bij het inleverpunt ontvangt de bezoeker een digitale of geprinte QR code. Deze code vertegenwoordigt het statiegeld van de ingeleverde cateringmaterialen. Wat de waarde is, kun je zelf instellen. Je kunt dit per artikel variëren. In een online dashboard vind je alle uitgegeven waarden terug. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht.

Digitale QR code of fysieke statiegeld voucher

De QR code wordt via de CCV Swap app elektronisch weergegeven op een smartphone of CCV Mobile betaalautomaat. Je kunt de QR codes ook printen. Dat kan door een losse printer te activeren vanuit de app. Of je gebruikt de ingebouwde printer van het betaalterminal. De betaalterminals kun je uiteraard via ons in bruikleen krijgen.

Gebruik CCV Swap zonder transactiekosten

Of je nu eenmalig of regelmatig evenementen organiseert, CCV Swap is de ideale duurzame partner. Kies voor een eenmalig evenement of combineer meerdere evenementen in een voordelig tarief. Afhankelijk van jouw behoeften kun je een betaalterminal bij ons huren of zelf de benodigde hardware verzorgen. En het beste van alles? CCV brengt geen transactiekosten in rekening voor uitbetalingen.

Klaar voor een duurzaam evenement?

Wil jij weten wat CCV Swap voor jouw evenement kan betekenen? Wij vertellen je graag meer hierover. Laat jouw gegevens achter in het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kies voor CCV Swap en maak van jouw evenement een duurzaam succes!

Neem contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CCV - locatie Kortrijk 


CCV Lab
Spinnerijstraat 99 Bus 12
8500 Kortrijk
België

 

CCV - locatie Hasselt 


CCV Lab
Walenstraat 65 Bus 1
3500 Hasselt
België

CCV - locatie Arnhem


CCV Group
Westervoortsedijk 55
6828 AT Arnhem
Nederland