CCV PlusPunt

Beloon bezoek aan je winkelgebied

Boost lokaal succes: CCV PlusPunt

CCV Pluspunt is dé oplossing voor citymarketing-organisaties die willen bijdragen aan het succes van lokale ondernemers en het stimuleren van de economie. Met CCV Pluspunt kunnen ondernemers eenvoudig digitale klantgegevens verzamelen en hierop inspelen, terwijl citymarketing-organisaties waardevolle inzichten krijgen in het koopgedrag van consumenten.

Ontdek hoe CCV Pluspunt uw stad kan helpen groeien en bloeien.

CCV PlusPunt

CCV PlusPunt

Punten sparen zonder gedoe

Dat klanten gek zijn op spaar en loyaliteits programma’s is niet vreemd. Want zeg nu eerlijk: wie wil er niet beloond worden voor zijn aankoop in een winkel? Ruim 90% van de consumenten doet daarom ook mee aan één of meerdere spaarprogramma’s. Ook voor winkelgebieden en binnensteden is een loyalty programma interessant. In ruil voor spaarpunten, geeft een spaarprogramma namelijk veel inzicht in het koopgedrag van een consument. Lokale ondernemers leren zo wie hun klanten zijn en wanneer ze de winkels bezoeken. Met deze gegevens kunnen ze klanten attenderen op speciale aanbiedingen of activiteiten. Vaak vergt dit een investering van ondernemers in hardware of koppelingen met kassa's. Met PlusPunt is dat verleden tijd.

Download de gratis brochure

Hoe werkt CCV PlusPunt

Traditionele loyalty programma’s werken veelal via een tablet die in de winkel staat. Dit is nu niet meer nodig. Speciaal voor steden en gemeentes introduceert CCV een consumenten app waarmee punten worden gespaard. Ondernemers hebben daardoor geen tablet meer nodig. Het enige dat ze hoeven te doen is een QR code op een zichtbare plaats bij de kassa plaatsen. Door de QR code te scannen maakt een consument kans prijzen die door de stad en de ondernemers beschikbaar worden gesteld. Net als met CCV Loyalty krijgen de ondernemers inzicht in de bezoekers aan hun winkel. Ze hoeven nu alleen geen tablet aan te schaffen of een aankoopbedrag in te voeren.

 

Handige PlusPunt app voor consumenten

Consumenten downloaden de CCV PlusPunt app en maken een account aan. Daarna staat de spaarkaart van uw winkelgebied klaar in de PlusPunt app. Bij iedere QR scan neemt het puntensaldo toe.  Is de (maandelijkse) spaaractie voorbij dan kunt u eenvoudig een winnaar trekken. Voor ondernemers is er geen device nodig. Een QR code plaatsen bij de kassa is voldoende.

Voordelen van PlusPunt

Lokaal samenwerken 

Met CCV PlusPunt werken ondernemers samen. Zij stellen het prijzenpakket vast dat ter beschikking wordt gesteld.

Gerichte marketingacties

Je weet van elke consument die in jouw zaak scant het e-mail adres. Daar kan je op inspelen door hen gerichte boodschappen te sturen.

Betrouwbaar

Consumenten scannen maximaal één QR code per winkel per dag. Daarvoor is het noodzakelijk om in de winkel te staan.

Lage kosten

Kiezen voor PlusPunt betekent kiezen voor lage kosten aangezien. Het plaatsen van QR codes is voldoende voor ondernemers om mee te doen

Referenties

Punten sparen in Beernem

Vlaanderens mooiste passeerde in juni 2023 door Beernem en dat wordt gevierd! Het handelaars commitee geeft extra aandacht aan de Ronde van Vlaanderen met hun 'scan en win' actie. Consumenten die scannen kunnen prijzenpakketten winnen die door de lokale ondernemers ter beschikking zijn gesteld.

Harelbeke beloont winkelbezoek

Shop, scan en win! In het Belgische Harelbeke worden aankopen in winkels beloond met punten. Deze punten zijn een winkans waard. De deelnemers die met hun PlusPunt app de QR code in de winkel hebben gescand krijgen per scan 1 winkans. Maandelijks vind een trekking plaats en worden er lokale cadeaukaarten uitgereikt.

Wilt je meer informatie?

Neem contact met ons op