CCV

Empowering Payment

CCV Lab

Het innovatielab van CCV legt zich toe op het ontwikkelen van innovatieve software waarmee bedrijven en overheden een verschil kunnen maken in het bedienen van hun klanten. Naast het ontwikkelen van software bedient CCV Lab ook grote klanten en lokale overheden. Met het een eigen online transactieplatform, de digitale loyalty oplossingen en het  giftcard-voucher systeem biedt CCV Lab zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen.

Vacatures

Meer inzicht

Onze kwaliteitsvolle en kostenefficiënte software helpt ondernemers, grote bedrijven en lokale (stads)besturen om meer inzicht te krijgen in het gedrag van klanten en inwoners. Zo verhogen we de klantenretentie en maken we het  makkelijker voor ondernemers om nieuwe klanten aan te trekken.

Bekijk onze oplossingen

Klaar voor de toekomst

De betaalwereld verandert snel. Cash verdwijnt naar de achtergrond terwijl het elektronische betaalverkeer toeneemt. CCV wapent haar klanten voor die toekomst. Daarom geven we elke dag opnieuw het beste van onszelf en spelen we op trends in om de toekomst van onze klanten veilig te stellen. We staan onze klanten niet alleen bij, we ontzorgen hen volledig. Zo profiteert ook u van een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en toekomstvaste oplossing.

Download het Trendrapport 2023