Een loyaliteitssysteem voor uw stad of gemeente

Meer informatie

Loyaliteitssysteem voor ieder winkelgebied

CCV biedt steden, winkelcentra en retailparken de mogelijkheid om via een door ons ontwikkeld loyaliteitssysteem een extra meetbare stimulans te geven aan lokaal winkelen. Het digitale loyaltysysteem (CCV Connect) werkt op basis van een QR-code of met een fysieke spaarkaart. U kiest zelf de uitstraling van de spaarkaart en welke mogelijkheden u aanbiedt. Wat u ook kiest, het is een win-win voor consumenten als ondernemers.

Eenvoudig een loyalty
programma opzetten
 

Met een spaarprogramma besteden bezoekers meer, komen ze vaker terug en wordt er meer lokaal gewinkeld. Dit alles is eenvoudig meetbaar. Veel van onze klanten zijn daarom actief met het bedenken van nieuwe spaarprogramma's en promotie-acties. In Nieuwpoort, Sint-Truiden, Roosendaal en Appingedam zijn er 'scan-en-win' acties en is er kruisbestuiving tussen de retail en de horeca. Steden doen zelf ook vaak een bijdrage door een koppeling met openbaar vervoer en parkeren mogelijk te maken. Zo komen ze tegemoet aan de wens van ondernemers om de drempel van een bezoek aan het centrum te verlagen.

Meer informatie

Download de Loyalty brochure met voorbeeldcases

Gebruiksvriendelijk spaarsysteem voor ondernemers

Lokale winkeliers en uitbaters kunnen de spaarkaart makkelijk opwaarderen. Dit kan bijvoorbeeld via de CCV Connect app, maar ook op een speciale internet pagina. Met onze API koppelt u het loyaltysysteem bovendien eenvoudig aan een webshop of kassasysteem. De verkopen worden snel en eenvoudig vastgelegd in de administratie.

Als centrummanager of als beheerder van een retailpark houdt u bovendien het overzicht over de totale puntensaldo, het totaal aan transacties en maakt u eenvoudig nieuwe promotionele acties aan. Deze acties kunnen ook door ondernemers zelf worden bedacht voor hun eigen winkel.

Bekijk ook hoe (u met) een ondernemersvereniging een spaarpunten systeem kan toepassen.

 

 

Sparen van stadspunten 

Door het sparen van punten of het introduceren van een lokale munt besteden bezoekers meer bij lokale ondernemers. Het creëert ook nieuwe mogelijkheden om bijvoorbeeld vrijwilligers initiatieven te belonen op een manier waarbij het geld terugvloeit naar de stad of gemeente. Het is daarmee een win-win voor het stadsbestuur.

De uitbetaling:  binnen 15 minuten geregeld 

Het uitbetalen van spaarpunten werkt eenvoudig. U maakt met een druk op de knop een digitaal uitbetalingsbestand dat u in uw online banking applicatie kunt importeren. Op die manier worden alle ondernemers snel en gemakkelijk uitbetaald. Met een digitale spaarkaart krijgen steden, gemeenten en ook individuele ondernemers meer inzicht in de bestedingen in hun winkel en in de hele (binnen)stad.

 

Loyaliteit

Shop lokaal!

"We willen lokaal shoppen extra stimuleren. Onze nieuwe loyaltykaart helpt mij als centrummanager om dit te bereiken en meetbaar te maken"

Online demonstratie aanvragen

De aanpak in 7 stappen

CCV begeleidt u in de invoering van uw stadsmunt of digitaal spaarsysteem

Stap 1: Concept bepaling en inrichting

Stap 2: De look and feel

Stap 3: Ondernemers betrekken

Stap 4: Communiceren met de inwoners

Stap 5: Live gang

Stap 6: Uitbetalen van ondernemers

Stap 7: Verbeteringen / bijsturen

De voordelen van een  lokale munt of loyalty systeem

Steun lokale handelaars

In deze tijd kunnen lokale handelaars een steuntje in de rug goed gebruiken. Als stadsbestuur of gemeente kunt u dat voor hen regelen.

Betrokkenheid burgers

Inwoners willen lokale handelaars steunen.  Velen van hen zijn immers vaste klant. Met een digitale spaarkaart kunnen zij iets bijdragen.

Duurzaam

Een loyaltykaart is een uitstekend middel om lokale handel te stimuleren. 100% wordt lokaal besteed. Kortom een ideaal instrument voor duurzame stimulering.

Directe uitbetaling

Handelaars en uitbaters kunnen snel uitbetaald worden.

Dashboard

Iedere handelaar krijgt een persoonlijke dashboard voor alle statistieken.

Laagdrempelig en toekomst bestending

Bij uitbreiding met een (digitale) cadeaukaart is geen extra kennis vereist.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op