API documentatie

Integreer CCV Connect met jouw online applicatie

API Integratie

API integratie CCV Connect

CCV biedt een API goed gedocumenteerde API aan. Je hebt daarmee in een handomdraai jouw applicatie gekoppeld. Met de integratie kan jouw loyalty-, cadeau- of betaalkaart volledig geïntegreerd worden in jouw applicatie. Uiteraard krijg je toegang tot de testomgeving en voorzien we je desgewenst van een Postman-project.

De API documentatie is online beschikbaar.

 

Achtergrond Vectoren door Vecteezy

Integratie op uw webshop

De CCV Connect API kan geïntegreerd worden in jouw website. Je kunt een volledig eigen look en feel kiezen. Via de API kun je bijvoorbeeld online cadeaukaarten verkopen of het saldo raadplegen.

Je kunt ook kiezen voor een CCV Shop. Dit is het webshop platform van CCV. Het voordeel van deze keuze is dat de je een out-of-the-box oplossing hebt. Je bent daardoor in korte tijd live.

Customer case Roos24

hét online platform voor de Roosendaalse binnenstad

Integratie met de betaalautomaat

CCV zou CCV niet zijn als de cadeaukaart niet via de betaalterminal afgewaardeerd kan worden.  Hiervoor is het uiteraard noodzakelijk dat jouw cadeaukaarten dit kunnen. Wil je hier meer over weten? Wij helpen je graag. Een koppeling is ook mogelijk op op andere automaten dan CCV!

Neem hiervoor contact op met ons op!

"Door de integratie met Onze Stad App heeft onze stad veel meer dan een cadeaubon systeem"

Steden en gemeenten zijn op zoek naar meer verbinding met hun inwoners. CCV biedt een integratie aan met onder andere Onze Stad App. Inwoners vinden hier niet alleen de digitale cadeaukaart terug of de waarde van hun kaart, maar ook andere informatie over de stad. Denk hierbij aan lokaal nieuws, werkzaamheden, de afvalkalender of een meldpunt voor klachten. En dit alles in één app.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Integraties met het parkeersysteem van uw stad

Ondernemers zien het liefst dat iedereen zijn auto zo dicht mogelijk bij de winkel kan parkeren. En het liefste zonder kosten. Om hieraan iets tegemoet te komen heeft de gemeente Roosendaal met de API van CCV Connect een integratie opgezet. In de parkeergarages kan met loyaltypunten betaald kan worden. Zo wordt parkeren en winkelen toch iets aangenamer voor de portemonnee.

Voordelen van de integratie met CCV Connect

Meer gemak is meer omzet

Hoe makkelijker de stadspas of cadeaukaart is in het gebruik, des te meer omzet zal er gemaakt worden. Integraties van parkeergarage of de betaalautomaat helpen hierbij.

Betrokkenheid burgers

Door slimme integraties toe te passen neemt het gebruiksgemak van de loyalty- of cadeaukaart toe. Zo hebben inwoners door de integratie met de CityApp aan 1 app voldoende.

Eigen look & feel

Steden en ondernemers kunnen door de integratie hun eigen uitstraling behouden. Van de webshop tot een fysieke kaart alles kan in dezelfde stijl opgeleverd worden; een echt visitekaartje.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op