E-money betaalkaart

Snel en veilig elektronisch betalen

Zorgeloos betalen met de e-money betaalkaart

Bijna niemand heeft nog contant geld bij zich. En als je al cash op zak hebt, dan is dat niet veel. Uit onderzoek blijkt dat twee op de drie personen geen contant geld meer op zak heeft. Dat is niet zo vreemd. Door de opkomst van contactloze betalingen en mobiele apps hebben we minder contant geld nodig.

 

Theaters, clubs, festivals, evenementen

De trend om cashless te betalen zet zich door op festivals en op evenementen. Maar ook bij voetbalstadions, sportclubs en bij recreatie en verblijfsparken kiest men vaker voor de e-money betaalkaart: een vorm van 'closed-loop' betalen waarbij geld als tegoed op een smartphone, polsbandje, of eigen betaalkaart gezet kan worden. Pre-paid dus. Geen gedoe meer met bonnetjes of muntjes. Gewoon even scannen en klaar. Dat biedt heel wat voordelen. Zowel voor bezoekers als voor evenement organisatoren of uitbaters.

Waarom kiezen voor de CCV betaalkaart?

CCV is een van de weinige betaalpartners die via één en hetzelfde apparaat zowel closed loop-betalingen (met een e-money betaalkaart) als open loop-betalingen (via de bank) kan aanvaarden. Dankzij dit hybride systeem kunnen bezoekers zelf kiezen of ze via e-money betalen of met hun bankkaart. Het ultieme gebruiksgemak. De nieuwste betaalterminals in Nederland en België zijn hiervoor geschikt.

Download het stappenplan voor een e-money betaalkaart

Hopelijk ben je er intussen van overtuigd dat cashless voor jouw evenement of festival the only way to go is. Maar wat moet je vooraf doen, wat heb je nodig, hoe bereid je je voor? We helpen je door de verschillende stappen die je moet doorlopen om van je cashless evenement een succes te maken.

Download whitepaper

Voordelen van de e-money betaalkaart

Veiligheid

Drankbonnetjes namaken om er daarna mee aan de bar te betalen? Dat is voorgoed verleden tijd.

Snellere service

Drankje bestellen, even scannen en weg. Zo snel gaat het met e-money. Geen tijdverlies meer met het ontvangen en wisselen van cash geld.

Fouten vermijden

Medewerkers kunnen zich ook al eens vergissen en een muntje te weinig innen.
Met e-money ligt de foutenmarge veel  lager.

Hogere consumptie

Wie cash geld uitgeeft, let iets beter op zijn budget dan wie elektronisch betaalt.
Kiezen voor e-money betekent vaak een hogere omzet.

Gegevens verzamelen

Elke transactie wordt elektronisch en in realtime opgeslagen. Even snel kijken hoeveel de voorlopige omzet bedraagt na één festivaldag of checken hoeveel virgin mojito’s er al verkocht zijn? Je ziet het meteen.

Gerichte marketingacties

Je weet van elke consument wat ze bestellen. Daar kan je op inspelen door hen gerichte boodschappen te sturen op basis van hun consumptiegedrag.
Denk bijvoorbeeld aan een leuke kortingsbon.

Flexibele pricing

Werk je met traditionele muntjes dan ben je gebonden aan de waarde ervan. Je moet namelijk altijd een veelvoud van de prijs van één munt hanteren.
Met e-money niet. Wil jij €2,55 vragen voor een drankje? Dan kan dat perfect.

Werkkapitaal

Kies je voor e-money, dan kan je consumenten stimuleren om vooraf geld op te laden op hun elektronische drager. Dit extra werkkapitaal kan jij dan gebruiken om bijvoorbeeld je leveranciers al te betalen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Voordelen van e-money voor de consument

Veiligheid

Bezoekers hoeven geen cash geld meer op zak te hebben. De kans op diefstal of verlies wordt zo kleiner.

Geld vooraf opladen

Je hoeft niet langer aan te schuiven voor jetons of een drankkaart. Even snel wat geld opladen via de app en klaar.

Geld terugstorten na event

Dacht je ’s nachts nog even zin te hebben in een hamburger? Geen probleem, het geld dat je over hebt kan je gewoon terugvragen via de site of de app.

Leuke ervaring

Minder lange wachtrijen, minder tijdverlies, je overschot terug en dus minder frustratie. Je zal tevreden zijn, dat garanderen we.

Onze klanten

Nederlands Openlucht Museum

Aan de rand van het natuurgebied De Veluwe kun je de geschiedenis van Nederland beleven. O.a. voor zakelijke arrangementen en gezelschappen is de e-money betaalkaart beschikbaar. De bezoekers krijgen deze kaart mee en kunnen vervolgens in het hele park betalen. Het museum maakt gebruik van ons hybride betaalsysteem, waarbij bezoekers ofwel met hun bankkaart kunnen betalen ofwel met de (heroplaadbare) museumkaart.

RockVillage

Op de luxecamping van Rock Werchter betalen ze met hun eigen betaalkaart. Via de festivalwebsite, de app en de betaalterminals ter plekke kunnen consumenten een tegoed op hun kaart zetten. Via een mobiele app kunnen ze hun uitgaven en resterend saldo raadplegen.

Gratis demo

Zit u met vragen, twijfelt u nog of wil u graag vrijblijvend een demo krijgen? Laat het ons dan weten.

Stuur ons een berichtje en we komen snel bij u terug.

Contacteer ons