E-money betaalkaart

Snel en veilig cashless betaalsysteem

Zorgeloos betalen met het e-money betaalsysteem

Bijna niemand heeft nog contant geld bij zich. En als je al cash op zak hebt, dan is dat niet veel. Uit onderzoek blijkt dat twee op de drie personen geen contant geld meer op zak heeft. Dat is niet zo vreemd. Door de opkomst van contactloze betalingen en mobiele apps hebben we minder contant geld nodig. Maar hoe doe je dat op een evenement of op je sportclub? Het e-money betaalsysteem van CCV is ideaal voor evenementen, markten, festivals en clubs waar je muntjes en drankbonnen wil vervangen of controle wilt hebben over de plaatstelijke bestedingen.

 

Betaalsysteem voor evenementen, festivals en clubs

De trend om cashless te betalen zet zich door op festivals en op evenementen. Maar ook bij voetbalstadions, sportclubs, theaters en bij recreatie en verblijfsparken kiest men vaker voor de e-money betaalkaart: een vorm van een 'closed-loop' betaalsysteem waarbij geld als tegoed op een smartphone, polsbandje, of eigen betaalkaart gezet kan worden. Pre-paid dus. Geen gedoe meer met bonnetjes of muntjes. Gewoon even de chip of QR code scannen en klaar. Dat biedt heel wat voordelen. Zowel voor bezoekers als voor evenement organisatoren of uitbaters.

Download het stappenplan

van het flexibele e-money betaalsysteem

Hopelijk ben je er intussen van overtuigd dat cashless voor jouw evenement of festival the way to go is. Maar wat moet je vooraf doen, wat heb je nodig, hoe bereid je je voor? We helpen je door de verschillende stappen die je moet doorlopen om van je cashless evenement of locatie een succes te maken.

Download het stappenplan

Waarom kiezen voor de CCV betaalkaart?

CCV is een van de weinige betaalpartners die via één en hetzelfde apparaat zowel closed loop-betalingen (met een e-money betaalkaart) als open loop-betalingen (via de bank) kan aanvaarden. Dankzij dit hybride systeem kunnen bezoekers zelf kiezen of ze via e-money betalen of met hun bankkaart. Het ultieme gebruiksgemak. De nieuwste betaalterminals in Nederland en België zijn hiervoor geschikt. Een betaalterminal is niet nodig als u kiest voor QR betalingen. Uw eigen smartphone volstaat!

Voordelen van de e-money betaalkaart

Veiligheid

Drankbonnetjes namaken of muntjes tellen? Dat is voorgoed verleden tijd.

Snellere service

Drankje bestellen, even scannen en weg. Zo snel gaat het met e-money. Geen tijdverlies meer met het ontvangen en wisselen van cash geld.

Fouten vermijden

Medewerkers kunnen zich ook al eens vergissen en een muntje te weinig innen.
Met e-money ligt de foutenmarge veel  lager.

Hogere consumptie

Wie cash geld uitgeeft, let iets beter op zijn budget dan wie elektronisch betaalt.
Kiezen voor e-money betekent vaak een hogere omzet.

Gegevens verzamelen

Elke transactie wordt elektronisch en in realtime opgeslagen. Even snel kijken hoeveel de voorlopige omzet bedraagt na één festivaldag? Je ziet het meteen.

Gerichte marketingacties

Je weet van elke consument wat ze bestellen. Daar kan je op inspelen door hen gerichte boodschappen te sturen op basis van hun consumptiegedrag.
Denk bijvoorbeeld aan een leuke kortingsbon.

Flexibele pricing

Werk je met traditionele muntjes dan ben je gebonden aan de waarde ervan. Je moet namelijk altijd een veelvoud van de prijs van één munt hanteren. Met e-money niet.

Werkkapitaal

Kies je voor e-money, dan kan je consumenten stimuleren om vooraf geld op te laden op hun elektronische drager. Dit extra werkkapitaal kan jij dan gebruiken om bijvoorbeeld je leveranciers al te betalen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Voordelen van e-money voor de bezoeker

Veiligheid

Bezoekers hoeven geen cash geld meer op zak te hebben. De kans op diefstal of verlies wordt zo kleiner.

Geld vooraf opladen

Je hoeft niet langer aan te schuiven voor jetons of een drankkaart. Even snel wat geld opladen via de app en klaar.

Geld terugstorten na event

Dacht je ’s nachts nog even zin te hebben in een hamburger? Geen probleem, het geld dat je over hebt kan je gewoon terugvragen via de site of de app.

Leuke ervaring

Minder lange wachtrijen, minder tijdverlies, je overschot terug en dus minder frustratie. Je zal tevreden zijn, dat garanderen we.

Onze klanten

Nederlands Openlucht Museum

Aan de rand van het natuurgebied De Veluwe kun je de geschiedenis van Nederland beleven. O.a. voor zakelijke arrangementen en gezelschappen is de e-money betaalkaart beschikbaar. De bezoekers krijgen deze kaart mee en kunnen vervolgens in het hele park betalen. Het museum maakt gebruik van ons hybride betaalsysteem, waarbij bezoekers ofwel met hun bankkaart kunnen betalen ofwel met de (heroplaadbare) museumkaart.

Arnhem Proeft festival

Restaurant festival Arnhem Proeft!

In juli 2023 was de Markt in Arnhem het decor voor het Arnhem Proeft Festival. Het festival staat bekend om het uitgebreide aanbod van lokale restaurants, foodtrucks en producenten, die stuk voor stuk hun specialiteiten presenteerden. Een nieuwtje dit jaar was dat er op het festival alleen cashless betaald kon worden en niet meer met munten. Hiervoor heeft het festival betaalkaarten geïntroduceerd voor bezoekers, waarmee ze gemakkelijk konden betalen bij de verschillende kraampjes.

Herbruikbare bekers refunden op uw evenement?

CCV Swap, de handige app voor je borg en retouren

CCV Swap is een gemakkelijke en schaalbare oplossing om geld retour te geven aan evenement bezoekers. Bij het inleverpunt ontvangt de bezoeker een digitale of geprinte QR code. Deze code vertegenwoordigt de waarde van de ingeleverde cateringmaterialen. Door de code te scannen ontvangt de bezoeker zijn geld terug!

Neem contact op