API documentatie

Met onze API kunnen partners en klanten onze oplossing integreren

API documentatie

API integraties voor uw stad of onderneming

CCV biedt steden en handelaars de mogelijkheid om de CCV Connect oplossing te integreren. Het loyalty of cadeaubon systeem kan door een API koppeling  volledig de look-and-feel hebben van uw winkel of stad.

De API documentatie is online beschikbaar.

 

Achtergrond Vectoren door Vecteezy

Integratie op uw webshop

De CCV Connect API kan geïntegreerd worden in uw website. U kunt een volledig eigen look en feel kiezen. Via de API kunt u bijvoorbeeld online cadeaukaarten verkopen of het saldo raadplegen. Een voorbeeld van een fraaie integratie is die van de gemeente Roosendaal.

U kunt ook kiezen voor een CCV Shop. Dit is het webshop platform van CCV. Het voordeel van deze keuze is dat de geschenkbonnen reeds out-of-the-box beschikbaar zijn. U bent daarmee in korte tijd live. Voorbeelden hiervan zijn de gemeente Arnhem en de stad Sint-Truiden.

Customer case Roos24

hét online platform voor de Roosendaalse binnenstad

Integratie met de betaalautomaat

CCV zou CCV niet zijn als de cadeaukaart niet via de betaalterminal afgewaardeerd kan worden.  Hiervoor is het uiteraard noodzakelijk dat uw cadeaukaarten dit kunnen. Wilt u daar mee over weten dan adviseren we u graag. Het is zelfs mogelijk op andere automaten dan CCV!

In verband met beveiligingseisen is hier geen self-service tool voor. Neem hiervoor contact op met CCV Lab.

"Door de integratie met Onze Stad App heeft onze stad veel meer dan een cadeaubon systeem"

Steden en gemeenten zijn op zoek naar meer verbinding met hun inwoners. CCV biedt daar met de integratie van Onze Stad App een platform voor. Inwoners vinden hier niet alleen de digitale cadeaukaart terug of de waarde van hun kaart, maar ook tal van andere informatie over de stad. Denk hierbij aan lokaal nieuws, werkzaamheden, de afvalkalender of een meldpunt voor klachten. En dit alles in één app.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Integraties met het parkeersysteem van uw stad

Ondernemers zien het liefst dat iedereen zijn auto zo dicht mogelijk bij de winkel kan parkeren. En het liefste zonder kosten. Om hieraan iets tegemoet te komen heeft de gemeente Roosendaal met de API van CCV Connect een integratie opgezet. In de parkeergarages (beheerd door IP Parking) kan met loyaltypunten betaald kan worden. Zo wordt parkeren en winkelen toch iets aangenamer voor de portemonnee.

Voordelen van de integratie met CCV Connect

Meer gemak is meer omzet

Hoe makkelijker de stadspas of cadeaukaart is in het gebruik, des te meer omzet zal er gemaakt worden. Integraties van parkeergarage of de betaalautomaat helpen hierbij.

Betrokkenheid burgers

Ioor slimme integraties toe te passen neemt het gebruiksgemak van de loyalty- of cadeaukaart toe. Zo hebben inwoners door de integratie met de CityApp aan 1 app voldoende.

Eigen look & feel

Steden en ondernemers kunnen door de integratie hun eigen uitstraling behouden. Van de webshop tot een fysieke kaart alles kan in dezelfde stijl opgeleverd worden; een echt visitekaartje.

Vrijblijvende online demonstratie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een demonstratie krijgen?

Laat het ons dan weten!

Neem contact op