Eenvoudig Betalen Op Jouw Bedrijfs Kerstmarkt

Organiseer je een kerstmarkt voor je personeel en medewerkers? Dan is het belangrijk om te zorgen dat zij op de kerstmarkt kunnen betalen met een tegoed dat je als werkgever beschikbaar stelt. Als aanbieder van een betalingssysteem voor onder andere kerstmarkten, begrijpen wij het belang van het creëren van een onvergetelijke ervaring voor personeelsleden. Ook snappen wij dat je geen administratie wilt, fraude wil voorkomen en liever niet met muntjes of bonnetjes werkt.

Hier zijn enkele manieren waarop we kunnen helpen om de kerstmarkt van jouw bedrijf uniek te maken:

  1. Volledig in jouw stijl: Wij geloven dat elke kerstmarkt moet worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van jouw bedrijf. We bieden daarom een breed scala aan producten en diensten die kunnen worden aangepast aan de unieke stijl en het budget van uw bedrijf. Zelfs als je maar voor enkele dagen een oplossing zoekt kun je bij ons terecht.
  2. Gebruiksvriendelijk betaalsysteem: Ons betaalsysteem is ontworpen om transacties op bijvoorbeeld een kerstmarkt gemakkelijk en probleemloos te maken voor zowel personeelsleden als verkopers. We bieden betaalkaarten aan die kunnen worden gebruikt om items op de kerstmarkt te kopen. Personeelsleden kunnen eenoudig zien hoeveel tegoed er op de kaart staat. Daarnaast bieden we als extra ook het Flexibele E-money Betaalsysteem aan, waarmee bezoekers een extra waarde op hun betaalkaart kunnen plaatsen. Dit biedt extra verkoopkansen voor de lokale ondernemers die op jouw kerstmarkt staan.
  3. Voor alle lokale ondernemers: Je werkt waarschijnlijk samen met verschillende lokale verkopers om ervoor te zorgen dat er voor iedereen iets te vinden is op de markt. Van eten en drinken tot decoraties en cadeaus. Veel ondernemers kennen CCV als een betrouwbaar en innovatief bedrijf. Ze zullen dus zeker vertrouwen hebben in de oplossing.
  4. Steun ook Goede Doelen: Medewerkers die liever aan een goed doel schenken kun je eenvoudig van dienst zijn. Laat alle kaarten inleveren en de resterende waardes kun je eenvoudig aan goede doelen schenken.
  5. Online opties: Voor personeelsleden die niet in staat zijn om naar de markt te komen, kunnen we een online platform maken. Zo kunnen ze nog steeds deelnemen aan de festiviteiten. Ze kunnen een door jouw samengesteld kerstpakket kiezen of dit online samenstellen. Het webshop platform CCV Shop, biedt hiervoor veel mogelijkheden.
  6. Full-service en duurzaam: We regelen alles van begin tot eind. De online registratie van de ondernemers, de duurzame (!) betaalkaarten in jouw ontwerp en de assistentie bij de financiële verwerking achteraf. 

Door met CCV samen te werken, kun je een unieke en onvergetelijke kerstmarkt-ervaring creëren voor jouw personeelsleden. Het Flexibele E-money Betaalsysteem biedt gemak voor jouw medewerkers om op de kerstmarkt te betalen. Ondernemers werken met de handige CCV Connect app, die ze na hun registratie kunnen downloaden, Met deze app accepteren ze de betalingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden: neem dan zeker contact met ons op. 

Wat is een e-money betaalkaart: Een e-money betaalkaart werkt met een lokaal ('closed-loop') betaalsysteem waarbij je een fictieve of echte waarde als tegoed op een smartphone, polsbandje, of eigen betaalkaart kunt zetten. Pre-paid dus. Je hebt hierdoor geen gedoe meer met bonnetjes of muntjes. Gewoon even de chip of QR code scannen en klaar.