Betalen met het Flexibele E-money Betaalsysteem voor Evenementen

Revolutionair Betaalsysteem voor Evenementen en Festivals

In een wereld waarin digitaal de norm is geworden, is het tijd om de manier waarop we betalen tijdens evenementen te heroverwegen. Contant geld raakt steeds meer in de vergetelheid en maakt plaats voor moderne, efficiënte betaaloplossingen. Voor evenement organisatoren en city marketeers is er één baanbrekende oplossing die niet alleen de bezoekerservaring verbetert, maar ook het beheer vereenvoudigt: het e-money betaalsysteem van CCV.

Een Cashless Trend die Impact Heeft

Twee op de drie personen dragen vandaag de dag geen contant geld meer bij zich. Dit is geen verrassing, gezien de opkomst van contactloze betalingen en mobiele apps. Deze verschuiving heeft niet alleen invloed op alledaagse aankopen, maar ook op grootschalige evenementen zoals markten, clubs, festivals en sportevenementen. Daarom stappen organisatoren over op cashless betalingen om de bezoekers een naadloze en moderne ervaring te bieden.

De Voordelen van de E-money Betaalkaart

 1. Veiligheid voorop: Het gedoe van drankbonnetjes en muntjes is voorgoed verleden tijd. Met de e-money betaalkaart kunnen bezoekers veilig en zonder zorgen betalen.
 2. Snellere Service: In een oogwenk bestellen en scannen, en je bent klaar. Geen tijdverspilling meer met wisselen of tellen van contant geld.
 3. Minimaliseer Fouten: Minder fouten betekent minder frustraties. Met e-money is de kans op fouten aanzienlijk lager dan bij traditionele betaalmethoden.
 4. Stimuleer Consumptie: Bezoekers geven vaak meer uit wanneer ze elektronisch betalen. Dit vertaalt zich in een hogere omzet voor evenement organisatoren.
 5. Slimme Data Verzameling: Elke transactie wordt elektronisch opgeslagen, wat waardevolle inzichten biedt in het consumptiegedrag van bezoekers. Gebruik deze gegevens voor gerichte marketingacties.
 6. Flexibele Pricing: In tegenstelling tot traditionele muntjes biedt e-money flexibele pricing, waardoor je vrijer bent in het bepalen van prijzen.
 7. Versterk Werkkapitaal: Stimuleer bezoekers om vooraf geld op hun betaalkaart op te laden, wat jou als organisator extra financiële flexibiliteit biedt.
 8. Opwaarderen betaalpas: Bij uitgifte van de betaalkaart, vooraf of via iDeal en Bancontact. Alles is mogelijk.

Waarom Kiezen voor het Flexibele Betaalsysteem voor Evenementen van CCV ?

CCV onderscheidt zich als een unieke betaalpartner. Via één apparaat kunnen zowel closed-loop als open-loop betalingen worden geaccepteerd. Bezoekers hebben de keuze om met e-money te betalen of met hun bankkaart. Dit ultieme gebruiksgemak zorgt voor een naadloze ervaring op grote en kleine evenementen.
Voor kleine evenementen zoals een kerstmarkt, wintermarkt, restaurant of foodtruckfestival kan de oplossing zeer eenvoudig zijn door alleen met betaalkaarten te werken waar een QR code op staat.

Een Stapsgewijze Gids naar Succes

Nieuwsgierig geworden naar de e-money betaalkaart? We begrijpen dat je wellicht wat begeleiding nodig hebt om te beginnen. Download ons stappenplan van het cashless e-money betaalsysteem om te ontdekken hoe je van jouw evenement een cashless succes kunt maken.

Voor de Bezoekers: Gemak en Tevredenheid

 • Veiligheid voorop: Geen zorgen meer over gestolen of verloren geld. De e-money betaalkaart biedt gemoedsrust.
 • Snel Geld Opladen: Geen gedoe meer met jetons of drankkaarten. Laad snel en gemakkelijk geld op via de app.
 • Terugstorting van Saldo: Heb je saldo over? Geen probleem, je kunt het gemakkelijk terugvragen via de site of app.
 • Verrijkende Ervaring: Minder wachtrijen, minder tijdverlies en minder frustraties. Een betere bezoekerservaring is gegarandeerd.

Bewezen Succesverhalen van het Betaalsysteem voor Evenementen

De e-money betaalkaart heeft al bewezen succesvol te zijn voor verschillende organisaties, waaronder het Nederlands Openlucht Museum, het Arnhem Proeft Festival en Genk-on-Stage in België. Met het e-money betaalsysteem hebben deze organisaties hun bezoekerservaring naar een hoger niveau getild.

In het stappenplan vind je deze cases terug.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Ben je klaar om de overstap te maken naar een efficiënte, moderne en veilige betaaloplossing voor jouw evenement? Neem vandaag nog contact op voor een offerte en ontdek hoe het e-money betaalsysteem jouw evenement kan transformeren.

Laat e-money betalingen jouw evenement naar nieuwe hoogten brengen. Kies voor gemak, veiligheid en tevredenheid – kies voor de e-money betaalkaart van CCV.