Cashless Betaalsysteem voor Evenementen: Alles Wat je Moet Weten

Het cashless betaalsysteem voor evenementen

Bedrijven en organisatoren van evenementen zoeken vaak naar een cashless betaalsysteem. Dit komt omdat cashless betalen verschillende voordelen biedt, zoals het verminderen van de hoeveelheid contant geld op het evenement, het verbeteren van de veiligheid en het gemak voor bezoekers, en het bieden van meer inzicht in de verkoopgegevens.
Er is een aantal bedrijven dat zich specialiseert in cashless betalen. Het voordeel van het cashless betaalsysteem van CCV is, dat het goed gecombineerd kan worden met de andere betaalsystemen die je gebruikt, zoals kassasystemen (Twelve en Easy Payments) en webshops. Zo zijn er mogelijkheden om het cashless betaalsysteem zowel fysiek als online te gebruiken. Afhankelijk van je wensen kunnen de gebruikers van het CCV cashless betaalsysteem via iDeal, Bancontact of creditcards de cashless betaalkaart opwaarderen.

Cashless betaalsysteem voor festivals, evenementen en sportclubs

Voor cashless festivals of andere cashless evenementen is onlien opwaarderen van de cashless betaalkaart een uitkomst. Maar ook voor bijvoorbeeld sportclubs die hun bezoekers cashless willen betalen. Een cashless betaalsysteem voor festivals kan bij CCV ook gecombineerd worden met een oplossing voor herbruikbare bekers. Bezoekers kunnen dan zelfs hun laatste beker weer op de cashless betaalkaart plaatsen. En als ze eenmaal thuisgekomen zijn, kunnen ze het resterende saldo dat het cashless betaalsysteem geregistreerd heeft, naar hun eigen bankrekening overmaken. Ook voor andere cashless evenementen is het cashless betaalsysteem van CCV zeer gebruiksvriendelijk.

Tips voor cashless betalen

Overweeg je om voor jouw evenement, festival of sportclub een cashless betaalsysteem in te zetten? Download dan het Stappenplan ‘Go-Cashless’. Je vindt daarin handige tips en een uitgebreide toelichting van de mogelijkheden.