Digitale Cadeaubonnen voor Gemeenten

Digitale Cadeaubonnen voor Gemeenten

CCV Betrouwbare Partner voor Digitale Cadeaubonnen in Gemeenten

Als gemeente wil je ondernemers graag ondersteunen en stimuleren. Een digitale cadeaubon is daarvoor een uitstekend middel. Het is een cadeau dat altijd in de smaak valt en bovendien de lokale economie stimuleert. CCV heeft al jaren een uniek aanbod voor steden en gemeenten op het gebied van digitale cadeaubonnen. In dit artikel lees je alles over de voordelen van CCV als betrouwbare partij voor de uitgifte van digitale cadeaubonnen.

Aankoop van Digitale Cadeaubonnen en Online Betalen: Via CCV in één Keer Geregeld

CCV is een online betaaldienstverlener die zich richt op het faciliteren van betalingen. Dit is voordelig voor gemeenten die een digitale cadeaubon willen aanbieden. De digitale cadeaubonnen kunnen via CCV online betaald worden via Bancontact en iDeal. Omdat CCV een betaalprovider is, hoef je als gemeente geen aparte overeenkomst met een betaaldienstverlener te sluiten. Dit is niet alleen administratief gemakkelijker, maar ook  nog extra voordelig. Zowel een koppeling met een bestaande webshop van de gemeente, als het opleveren van een kant-en-klare cadeaubon webshop met betaalopties is mogelijk.

Flexibel Digitale Cadeaubon, mèt Flexibiliteit naar de Toekomst

CCV is zeer flexibel in het aanbod van digitale cadeaubonnen. Gemeenten kunnen ervoor kiezen om de uitbetaling via CCV te laten verzorgen of dit zelf in beheer houden. Daarnaast kan de digitale cadeaubon per mail toegestuurd worden, maar ook in een wallet geplaatst worden zodat de ontvanger deze altijd bij de hand heeft. Voor grotere bestellingen van cadeaukaarten kan CCV werken met een activatiecode. Hierdoor kunnen grotere bestellingen van digitale cadeaukaarten extra beveiligd worden. Optioneel zijn er mogelijkheden om ook fysieke cadeaukaarten te verkopen of via de website geautomatiseerd toe te sturen. De ontvanger of de gemeente betaalt dan alleen de verzendkosten. Met de aanschaf van het digitale cadeaukaarten systeem van CCV ben je als gemeente ook klaar voor de toekomst.

Administratief gemak

De digitale cadeaubon van CCV levert vooral veel administratief gemak op voor de financiële dienst van de gemeente. CCV zorgt voor een overzichtelijke administratie van de uitgegeven cadeaubonnen en de bijbehorende betalingen. Dit bespaart je als gemeente veel tijd. En je boekhouding klopt altijd.

Voorbeelden Digitaal Cadeaubon Platform Gemeenten

Prijsindicatie Digitale Cadeaubon voor Gemeenten

CCV biedt gemeenten een uniek aanbod op het gebied van digitale cadeaubonnen. Ook voor een aanbesteding, marktbevraging of tender kun je CCV altijd vragen om in te schrijven. Vaak valt een digitale cadeaubon ruim onder de vereisten voor een aanbesteding en kan dit via een openbare of gesloten offerte.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsindicatie.