Gemeentelijk Cadeaubon Systeem

CCV: Betrouwbare Partner voor Gemeentelijke Cadeaubonnen

Jarenlange Expertise met Gemeentelijke Cadeaubon Systeem

CCV is een toonaangevende organisatie met jarenlange expertise op het gebied van betaalsystemen en cadeaubonnen voor overheden. Ons systeem voor gemeentelijke cadeaubonnen biedt een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing die ook nog eens weinig administratie met zich meebrengt.

De Belangrijkste Kernvoordelen van het Gemeentelijk Cadeaubon Systeem zijn:

1. Gebruiksgemak: Dit staat met recht op nummer één. Het systeem is ontworpen voor eenvoudig gebruik, zowel voor ambtenaren, ondernemers als burgers. Het kopen, verzilveren en beheren van cadeaubonnen verloopt dan ook soepeler dan bij menige andere aanbieder.

2. Veiligheid: Met de nieuwste beveiligingstechnologieën voorkomt het systeem misbruik. Geld en persoonlijke gegevens zijn veilig zijn. De betrouwbaarheid van CCV als financiële dienstverlener in België staat dan ook fier overeind.

3. Flexibiliteit: CCV biedt een standaard, maar ook volledig aanpasbare oplossing die naadloos aansluit op de specifieke vereisten van elke gemeente, groot of klein. En dit wordt nog wel eens vergeten. Ook voor kleine gemeenten is CCV een flexibel en daarmee betaalbaar alternatief.

4. Ervaring: Met meer dan 25 jaar ervaring in België heeft CCV al zo’n 35 steden van groot tot klein voorzien van haar betrouwbare oplossing voor gemeentelijke cadeaubonnen. Uit deze jarenlange ervaring blijkt het degelijke product, de uitstekende servicen en een soepele implementatie.

Thomas Verboven, Diensthoofd Visit Kalmthout:

“Begin juni lanceerden we met CCV de nieuwe Kalmthoutse cadeaubon. Deze bon koop je fysiek in ons toeristisch infokantoor of via het onthaal van het gemeentehuis én ook via onze webshop www.visitkalmthout.be. Dit alles loopt via het platform van CCV. Door de soepele implementatie en ondersteuning hebben zich ondertussen al ruim 70 handelaars  aangesloten en verkochten we voor meer dan 6000 euro in 10 dagen.”

Zie ook de Gazet van Antwerpen.

Uitstekende Service en Ondersteuning

CCV biedt uitstekende service en ondersteuning, bestaande uit een persoonlijke en goed gedocumenteerde begeleiding bij de implementatie, een telefonische helpdesk voor handelaren en een digitale vraagbaak. Als gemeente loop je daardoor geen risico en weet je je verzekerd van een financieel kloppende administratie. Het is dan ook een voordeel dat je de gemeentelijke cadeaubon afneemt van een gerenommeerd bedrijf dat actief is in financiële dienstverlening.

Aantrekkelijke Prijszetting

Dat CCV een goede naam heeft en een bijzonder goede service geeft zie je toch niet af aan de prijszetting. Deze is zeer interessant voor zowel kleine als grote gemeenten. Daag ons maar eens uit om met een voorstel te komen.

Stimuleren Lokale Economie

Gemeentelijke cadeaubonnen zijn een effectieve manier om de lokale economie te stimuleren en waardering te tonen voor de gemeenschap. Zo kijkt CCV er ook naar. Het gemeentelijk cadeaubon systeem van CCV stelt gemeenten in staat burgers te verrassen met aantrekkelijke bestedingsmogelijkheden bij lokale bedrijven.

De Ideale Partner

Met hun jarenlange expertise, focus op kwaliteit en veiligheid, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen is CCV de ideale partner voor gemeenten die op zoek zijn naar een robuust systeem voor gemeentelijke cadeaubonnen.