Cadeaukaarten bij 157 Hubo vestigingen

Hubo is een Belgische organisatie met 157 winkels. Hubo bekleedt een stevige tweede plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan hun innoverende aanpak en pioniersrol. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Het gevarieerde publiek bestaat uit
particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.

Vroeger kostte het Hubo heel wat tijd om de verkoop van cadeaukaarten te beheren. Dat is verleden tijd. Sinds ze werken met CCV Connect weten ze exact hoeveel cadeaukaarten er verkocht worden, hoeveel transacties er plaatsvinden per cadeau kaart enzovoort. Dat alles zonder het handmatig te moeten opvolgen. Hubo heeft voor elke unieke gelegenheid aparte cadeaukaarten geintroduceerd. Zo zijn er apart ontwerpen gemaakt voor cadeaukaarten rond vaderdag, moederdag, kerst, sinterklaas, verjaardagen en nieuwjaar. Ook online kunnen de cadeaukaarten besteld worden. Ze worden dan direct naar het huisadres van de bestellen of de gelukkige gestuurd. De Hubo cadeaukaarten zijn beschikbaar van €5 tot €250. Dus ken je een echte klusser, of vind je dat er wel eens een klusje gedaan mag worden? Ga fysiek of online naar Hubo en koop een cadeaukaart!

De cadeaukaarten van Hubo zijn geïntegreerd met het kassa-systeem. Alles wat je hoeft te doen is je kaart te laten scannen. Het bedrag hoeft niet in 1x op.