Lokale cadeaubonnen van CCV: duurzaam en lokaal cadeau

Eenvoudig aan de slag met het lokale cadeaubonnen systeem

Ben je op zoek naar een duurzaam en lokaal cadeau? Dan zijn lokale cadeaubonnen een uitstekende keuze. Met deze cadeaubonnen kun je namelijk bij verschillende lokale ondernemers terecht, waardoor je niet alleen een mooi cadeau geeft, maar ook de lokale economie ondersteunt. CCV biedt het cadeaubonnen systeem aan voor verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Borne, Stiens, Wijchen, Uden, Arnhem, Hengelo, Enschede, Wageningen, Groningen en nog vele andere plaatsen. Denk je hierover na? Lees dan zeker verder.

Lokale cadeaubonnen voor jou

De lokale cadeaubonnen van CCV zijn een mooi cadeau voor iedereen die houdt van lokaal winkelen. Met deze lokale bon kun je namelijk terecht bij verschillende lokale ondernemers, zoals winkels, restaurants en caf├ęs. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijk diner bij een lokaal restaurant, of een mooie nieuwe outfit scoren bij een lokale kledingwinkel.

Overzicht van diverse plaatsen die met de lokale cadeaubon software van CCV werken

Hieronder vind je een overzicht van diverse plaatsen die met de lokale cadeaubon software werken, inclusief de websitelinks van de cadeaubonnen:

Lokale cadeaupassen van Borne: https://www.visitborne.nl/cadeaupas/

Lokale bonnen van Stiens: https://stiens.frl/cadeaukaart/

Lokale cadeaukaart van Wijchen: https://www.wijchenis.nl

Lokale bon van Uden: https://www.hartvanuden.nl/

Lokale cadeaukaarten van Enschede: https://www.cadeaukaartenschede.nl/

Lokale cadeaukaart van Wageningen: https://www.proefwageningen.nl/

Lokale cadeaukaart van Groningen: https://lutjelokaal.nl/

Op de webpagina van CCV Connect vind je verschillende voorbeelden en toepassingen van de lokale bonnen terug.

Hoe werkt het systeem achter de lokale bon?

Het lokale cadeaubonnen systeem van CCV werkt heel eenvoudig. Je vraagt als ondernemersvereniging, ondernemersfonds, BIZ of stichting stadspromotie een offerte op bij CCV en je regelt eenvoudig de implementatie. Binnen 4 weken kun je live zijn met jouw cadeaubonnen. De kopers van jouw lokale bon kunnen ze vervolgens inleveren bij verschillende lokale ondernemers. Dit kan via een app, de kassa, een betaalterminal etc. Het systeem van CCV zorgt ervoor dat alles goed verloopt, inzichtelijk is en financieel klopt. Voor de implementatie heeft CCV een handig stappenplan, waardoor dit vrijwel geen tijd kost.

Meer informatie en snel van start?

Een cadeaukaart of bon is een duurzaam en lokaal cadeau, waarmee je niet alleen een mooi cadeau geeft, maar ook de lokale ondernemers steunt. Aarzel daarom niet langer en vraag meer informatie aan.