Boost jouw klantenbinding met de Loyalty Pas

Als ondernemer is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat klanten lokaal winkelen en niet online bestellen. Maar hoe maak je van een toevallige voorbijganger een trouwe klant? Het antwoord ligt in het creëren van een ongeëvenaarde klantenervaring. En daar komt de Loyalty Pas om de hoek kijken.

 

Wat is de Loyalty Pas?

De Loyalty Pas, aangeboden door CCV Connect, is een op maat gemaakt loyaliteitssysteem voor retailers en steden. Met dit systeem kunnen consumenten spaarpunten of lokale munten verdienen die ze kunnen inwisselen voor leuke beloningen of extra kortingen. Alles wordt digitaal en automatisch verwerkt, waardoor jij als ondernemer een mooi overzicht krijgt via de dashboards.

Voordelen voor ondernemers

Het gebruik van de Loyalty Pas biedt tal van voordelen voor ondernemers:

  1. Hogere omzet: Een goed loyaliteitsprogramma betaalt zichzelf terug. Hoe meer terugkerende klanten, hoe hoger de omzet.
  2. Win klanten terug: Als een klant al een tijdje niet meer langs is geweest, kun je met de Loyalty Pas een extra inspanning doen en een exclusieve korting aanbieden om de klant terug te winnen.
  3. Gerichte promoties: Met de Loyalty Pas heb je inzicht in het koopgedrag van klanten. Je weet wat ze kopen, hoe vaak ze iets kopen en wanneer ze langskomen. Hierdoor kun je hen gerichte promoties sturen die aansluiten bij hun interesses en koopgedrag.
  4. Inzicht in koopgedrag: Elke transactie wordt geregistreerd, waardoor je als ondernemer waardevolle informatie krijgt over het drukste moment, de best verkopende producten en het gemiddelde aankoopbedrag. Dit inzicht helpt je om je bedrijfsstrategie te optimaliseren.
  5. Klantenbinding: Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 81% van de klanten sneller geneigd is om terug te gaan naar een ondernemer met een loyaliteitsprogramma. Door klanten te belonen met de Loyalty Pas, vergroot je de kans dat ze bij jou blijven winkelen.
  6. Gezamenlijke acties: Met de Loyalty Pas kunnen lokale ondernemers gezamenlijke acties opzetten. Dit zorgt niet alleen voor een positieve ervaring voor consumenten, maar ook voor meer verkeer naar de winkels van de deelnemende ondernemers.

Wat zijn de kosten van de Loyalty Pas?

Wil je meer weten over de Loyalty Pas en de prijzen? Vraag dan onze brochure aan via CCV Connect. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan met een loyaliteitsprogramma dat jouw onderneming naar een hoger niveau tilt.