Muntjes Vervangen op Evenementen met Betaal en Orderapp CCV Connect

Munten Vervangen door een Digitale Oplossing

Naast de Cadeaukaart module, omvat CCV Connect een Loyalty module en een Betaalkaart module, ook wel bekend als E-money. Deze module biedt evenementen de mogelijkheid om munten te vervangen door een digitale oplossing, die vaak nog als betaalmiddel worden gebruikt. Het gebruik van munten kan namelijk een aantal praktische problemen opleveren, zoals het tellen en beheren van de munten, evenals de noodzaak voor bezoekers om naar een centrale kassa te gaan om hun munten op te waarderen.

Muntjes Vervangen door een Efficiënter Beheer van Betalingen

Met de E-money betaalkaart kan dit proces worden gestroomlijnd. De kaart kan opgewaardeerd worden via de kassa, maar ook door de bezoekers zelf via iDeal en Bancontact. Dit betekent dat bezoekers niet langer naar een centrale kassa hoeven te gaan om hun munten op te waarderen, wat een aanzienlijke tijdswinst kan opleveren. Een ander belangrijk voordeel is dat standhouders in één keer uitbetaald worden, omdat de muntjes zijn vervangen door een digitale oplossing en daarom niet langer geteld hoeven te worden. Dit betekent een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten.

E-money Bestel Functie (video)

Een andere belangrijke functie van de CCV betaalkaart module is de Bestel functie. Deze functie stelt ondernemers in staat om producten en prijzen door te geven, die vervolgens door CCV worden ingesteld. Via de Bestelfunctie kunnen standhouders producten aanmaken in CCV Connect en de betaling verrichten door de Connect kaart te scannen. Hierdoor hebben ze zowel inzicht in de bestelling, en tegelijk ook de betaling geregeld. Dit levert een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en het gemak van de bestel- en betalingsprocessen op. Meer weten? Kijk op www.ccv.eu/connect/betaalkaart of neem contact op.