Zelf Cadeaubonnen Maken met QR code

online cadeaubon maken

Zelf Cadeaubonnen Maken met QR code

Als ondernemer wil je jouw klanten graag een cadeaubon aanbieden. Het is een mooie manier om jouw klanten te bedanken voor hun loyaliteit en om nieuwe klanten aan te trekken. Maar waarom zou je een standaard cadeaubon gebruiken als je ook zelf een cadeaubon kunt ontwerpen? Bij CCV kun je gemakkelijk en snel zelf cadeaubonnen maken. In deze tekst leggen we uit waarom het slim is om direct een QR code te laten meedrukken. Zelf een cadeaubon maken wordt dan veel klantgerichter. Bekijk ook onze aanbieding voor een eigen cadeaukaart.

Waarom een QR code op de Cadeaubon?

Een QR code op de cadeaubon biedt verschillende voordelen. Ten eerste verwachten klanten tegenwoordig dat ze een cadeaubon gemakkelijk kunnen opwaarderen en afwaarderen. Met de handige cadeaubon app van CCV kunnen klanten de bon via de QR code opwaarderen en afwaarderen. Zo hoeft de klant de bon niet in één keer op te maken en kan hij of zij de bon gemakkelijk gebruiken wanneer het uitkomt.
Ten tweede kan de klant via de QR code ook de waarde en de geldigheid van de cadeaubon zien. Dit biedt de klant meer transparantie en vertrouwen in de cadeaubon.

Zelf Cadeaubonnen Maken met het Eigen Cadeaubon Systeem van CCV

Een eigen cadeaubon maken met het systeem van CCV is niet duur. En zelf een cadeaubon maken en laten drukken is gemakkelijk. Op de cadeaubon wordt een QR code meegedrukt, zodat je voor je klanten de bon gemakkelijk kunt opwaarderen en afwaarderen. Dit bespaart je later veel tijd aan administratie.
Wil je meer weten over het maken van jouw eigen cadeaubon? Download dan de Keuzegids van CCV. Hierin vind je praktische tips en informatie over het maken van jouw eigen cadeaubon.

Download de Keuzegids over Cadeaubon Oplossingen

CCV heeft een handige Keuzegids gemaakt dat jouw vragen beantwoordt over een eigen cadeaubon. Het is slim om deze te downloaden voordat je jouw cadeaubon ontwerpt via Canva of Vistaprint. Met de QR code en de Connect app kun je gemakkelijk opwaarderen en afwaarderen en jouw klanten kunnen ook de waarde en de geldigheid van de cadeaubon zien. Zelf een cadeaubon maken met het systeem van CCV is niet duur en bespaart je uiteindelijk veel tijd en administratie. En natuurlijk werkt hij ook op een CCV betaalterminal.

>> Download de Keuzegids van CCV voor meer informatie en praktische tips.