Zelf Tegoedbonnen Maken met QR code

online cadeaubon maken

Zelf Tegoedbonnen Maken met QR code

Als ondernemer wil je jouw klanten soms eem tegoedbon aanbieden. Het is een mooie manier om klanten tegemoet te komen omdat je bijvoorbeeld een foutje hebt gemaakt. Je kunt een tegoedbon zelf ontwerpen. Ook via CCV kun je gemakkelijk en snel zelf tegoedbonnen maken. In deze tekst leggen we uit waarom het slim is om direct een QR code te laten meedrukken. Zelf een tegoedbon maken wordt dan veel klantgerichter. Bekijk ook onze aanbieding voor een eigen cadeaukaart. Deze kun je ook als tegoedbon maken.

Waarom een QR code op de Tegoedbon?

Een QR code op de tegoedbon biedt verschillende voordelen. Ten eerste verwachten klanten tegenwoordig dat ze een tegoedbon gemakkelijk kunnen opwaarderen en afwaarderen. Met de handige tegoedbon app van CCV kunnen klanten de bon via de QR code opwaarderen en afwaarderen. Je kunt aanbieden of de klant de bon wel of niet in één keer moet opmaken.  
Ten tweede kan de klant via de QR code ook de waarde en de geldigheid van de tegoedbon zien. Dit biedt de klant meer transparantie en vertrouwen in de tegoedbon.

Zelf Teoedbonnen Maken met het Eigen Tegoedbon Systeem van CCV

Een eigen tegoedbon maken met het systeem van CCV is niet duur. En zelf een tegoedbon of cadeaubon maken en laten drukken is gemakkelijk. Op de tegoedbon wordt een QR code meegedrukt, zodat je voor je klanten de bon gemakkelijk kunt opwaarderen en afwaarderen. Dit bespaart je later veel tijd aan administratie.

Wil je meer weten over het maken van jouw eigen tegoedbon? Download dan de Keuzegids van CCV. Hierin vind je praktische tips en informatie over het maken van een eigen cadeaubon. Voor een tegoedbon geldt precies hetzelfde.

Download de Keuzegids 

CCV heeft een handige Keuzegids gemaakt dat jouw vragen beantwoordt over een eigen tegoedbon. Het is slim om deze te downloaden voordat je jouw tegoedbon ontwerpt via Canva of Vistaprint. Met de QR code en de Connect app kun je gemakkelijk opwaarderen en afwaarderen en jouw klanten kunnen ook de waarde en de geldigheid van de tegoedbon zien. Zelf een tegoedbon maken met het systeem van CCV is niet duur en bespaart je uiteindelijk veel tijd en administratie. En natuurlijk kan hij ook werken op een CCV betaalterminal.

>> Download de Keuzegids van CCV voor meer informatie en praktische tips.