Giftcard Systeem: Hoe Helpt het Jouw Bedrijf

Een Giftcard Systeem Opzetten

Een giftcard is een cadeaukaart of cadeaubon die een vooraf bepaald bedrag vertegenwoordigt en kan worden gebruikt als ruilmiddel bij een specifieke ondernemer of een aangesloten groep ondernemers. Het is voor veel consumenten een handige manier om iemand een cadeau te geven. En voor jouw als ondernemer erg interessant omdat de omzet naar jouw winkel komt. In dit artikel bespreken we hoe je een Giftcard Systeem kunt opzetten voor jouw bedrijf.

Voordelen van een Giftcard Oplossing

  • Verhogen van de omzet en klantenbinding
  • Een Giftcard kan de omzet van jouw bedrijf verhogen doordat klanten de giftcards als cadeau kunnen geven aan anderen. Dit kan leiden tot nieuwe klanten en meer verkopen. Bovendien kan het systeem bijdragen aan klantenbinding, omdat klanten de giftcards kunnen gebruiken om later nog eens terug te komen bij jouw bedrijf
  • Vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf
  • Giftcards zijn een effectieve manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Wanneer klanten de giftcards als cadeau geven aan anderen, kan dit leiden tot meer bekendheid van jouw bedrijf bij potentiële klanten
  • Aantrekken van nieuwe klanten
  • Een Giftcard kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Wanneer klanten de giftcards als cadeau geven aan anderen, kan dit leiden tot nieuwe klanten die jouw bedrijf nog niet kenden
  • Bieden van een handige manier om cadeaus te geven en te ontvangen
  • Een Giftcard Systeem biedt klanten een handige manier om cadeaus te geven en te ontvangen. Klanten kunnen de giftcards als cadeau geven aan anderen, en ontvangers kunnen de giftcards gebruiken om producten of diensten te kopen bij jouw bedrijf

Naast deze voordelen kan een Giftcard Systeem ook kostenbesparend zijn voor jouw bedrijf,

Een Giftcard Systeem Kiezen

Er zijn verschillende manieren om een Giftcard Systeem op te zetten voor jouw bedrijf. Grofweg kun je kiezen voor handmatige giftcards of het gebruik van een giftcard app.

  • Maak handmatig giftcards: Als je een klein bedrijf hebt, kun je ervoor kiezen om handmatig giftcards te maken en te verkopen. Dit kan een goede optie zijn als je nog niet klaar bent om te investeren in een giftcard app. Bedenk je wel dat je klantverwachting een echte cadeaukaart op bankpas formaat is met een QR code voor het saldo checken. Ook administratief is een handmatig systeem niet ideaal.
  • Gebruik een giftcard app: Er zijn verschillende giftcard apps beschikbaar die je kunt gebruiken om giftcards te maken en te verkopen. Deze apps kunnen ook integreren met jouw website en andere software die je gebruikt om jouw bedrijf te runnen, maar da is niet persé nodig. Het voordeel is dat dit je veel flexibiliteit geeft. Uiteraard zijn er ook kosten aan verbonden. Omdat de verkoop van je kaart, feitelijk gegarandeerde toekomstige omzet oplevert, is het de kleine investering van ca €17,50 per maand vaak wel waard.

Wat is een Voordelige Giftcard Oplossing?

Als je op zoek bent naar een voordelig systeem voor jouw bedrijf, zijn er verschillende opties beschikbaar. Het Giftcard Systeem van CCV is een betrouwbare oplossing en kan zelfs ingezet worden voor een klantenkaart. Een investering in jouw kassasysteem is niet nodig. Vanuit je eigen online omgeving kunnen de giftcards op- en afgewaardeerd orden. Dat kan via een computer, de CCV Connect app en via een betaalterminal.

Voordeel van de CCV Giftcard voor Jouw Klant

Je klant heeft een handig kaartje dat in zijn portemonnee past. De giftcard kan in stukjes afgewaardeerd worden, dus de klant hoeft deze niet in één keer op te maken. Daarnaast kan jouw klant de waarde van de giftcard eenvoudig online opvragen door de QR code op jouw giftcard te scannen. Met het Giftcard Systeem van CCV bied je jouw klanten een moderne oplossing. Wil je meer informatie download dan ook de Keuzegids voor een cadeaukaart oplossing.