Maak kennis met CCV SalesPOS

Onze betaalbare mobiele kassa app

 

Hoe handig is het als je jouw betaalterminal eenvoudig kan omvormen tot een volledig kassasyteem?

CCV SalesPOS maakt ondernemen makkelijker. Download de betaalbare kassa app op jouw CCV-betaalterminal en doe meer dan enkel betalingen accepteren!

Daarom kies je voor CCV SalesPOS

Jouw kassa altijd binnen handbereik

Registreer overal in de winkel jouw producten en laat klanten ter plaatse afrekenen. Ook handig als je verkoopt op markten of bijvoorbeeld in je showroom. Met CCV SalesPOS heb je geen vast afrekenpunt meer nodig.

Artikelen eenvoudig scannen

Vind producten met de barcode scanner of voeg op deze manier eenvoudig en snel nieuwe producten toe. Zo zorg je er voor dat je assortiment altijd up-to-date is, maar heb je ook de flexibiliteit om last minute een nieuw product te verkopen.

Online en offline voorraadbeheer

Koppel CCV SalesPOS aan de cloud-based webshopoplossing van CCV Shop en profiteer van een complete omnichannel oplossing. Jouw online en offline voorraad is namelijk gesynchroniseerd en wordt automatisch bijgewerkt na iedere verkoop.

Is de CCV SalesPOS kassa app interessant voor mij?

Zoek je een manier om je verkoopproces te optimaliseren en hecht je waarde aan gemak en flexibiliteit? Dan is CCV SalesPOS zeker interessant voor jou. Scan de producten en laat de klant direct betalen. Doordat alle verkopen en transacties gebundeld zijn op één plek hoef je geen extra administratieve handelingen uit te voeren en voorkom je fouten. Omdat de kassa app op je betaalterminal geïnstalleerd is, heb je maar één device nodig en behoort een volle toonbank tot het verleden.

Wat kost CCV SalesPOS?

Je betaalt nu slechts € 15 per maand om al jouw verkopen te registeren in CCV SalesPOS. De app is maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast. Benieuwd hoe jij CCV SalesPOS kunt inzetten voor jouw fysieke en online winkel, marktkraam of showroom? 

Start vandaag nog!

Met onze kassa app hoef je je geen zorgen te maken over dure kassasystemen of lastige installaties. De CCV SalesPOS app is betaalbaar. Begin vandaag en profiteer van onze speciale introductieprijs. Voor slechts €15,- per maand om al jouw verkopen te registeren in CCV SalesPOS. De app is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

SalesPOS

SalesPOS

Maak verkopen makkelijker

CCV SalesPOS beschikt over diverse kassafuncties die ondernemen makkelijker maken:

Productbeheer

Maak eenvoudig categorieën aan en voeg producten toe aan je kassaomgeving. Voer ook gemakkelijk wijzigingen door als je bijvoorbeeld een andere prijs wilt hanteren.

Voorraadbeheer

Zorg ervoor dat je voorraad altijd up-to-date is, zodat je tijdig kunt anticiperen om tekorten te voorkomen. Met CCV SalesPOS plus je snel je voorraad en behoud je het overzicht.

Rapportage

Bekijk regelmatig jouw dag- en maandrapportages en ontdek bijvoorbeeld wat jouw best verkopende producten zijn. Alle transacties worden geregistreerd en zijn gemakkelijk terug te vinden.

Checkout

Registreer de producten en pas indien gewenst een korting toe. Kies bij betalen voor kaart of cash. Is de betaling gelukt? Scan dan de QR-code om de bon gemakkelijk te delen met de klant.

Dagafsluiting

Zorg dat je klaar bent voor de volgende dag door je dagafsluiting te regelen. Reken gemakkelijk je dagomzet uit. Wordt er geen kasverschil geregistreerd? Dan kan je de dag succesvol afsluiten.

Benieuwd naar CCV SalesPOS?

Wil je graag weten of de kassa app aansluit bij jouw manier van ondernemen? Vraag dan een gratis online demo aan. Tijdens deze demo maak je kennis met CCV SalesPOS en laten we je alle belangrijke functionaliteiten zien. Ook beantwoorden we al jouw vragen over CCV SalesPOS.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Vraag een gratis demo aan

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.