Over ons

Wij zijn depayment powerhouse 

Betrouwbare, efficiënte en naadloze end-to-end betalingen, CCV maakt het mogelijk op elk moment in ieder klanttraject. We zijn de ervaren, toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in België, de rest van Europa, en zelfs daarbuiten. We unlock the power of payment. Together. 

Waar we voor staan 

CCV maakt betalen soepel en efficiënt voor ondernemers en hun klanten. Wij doen dit, omdat wij geloven dat 'betaald worden' veel meer betekent dan een voltooide transactie; het is een teken van succes dat bedrijven, families en hun gemeenschap versterkt. Daarom maken wij betaaloplossingen eenvoudig en toegankelijk voor zowel kleine ondernemers als grotere organisaties. 

Onze organisatie

CCV telt 900 medewerkers in meerdere landen. We zijn groot genoeg om een verschil te maken en klein genoeg om dicht bij onze klanten te blijven staan. Welke betaaloplossing je ook zoekt, we begrijpen jouw uitdagingen en delen jouw ondernemersgeest. 

Feiten en cijfers

23

actieve landen

120k+

klanten

1 mld

transacties per jaar

Leiderschap 

De familie Van de Velden is al altijd de drijvende kracht achter CCV geweest. Sinds Enny van de Velden het leiderschap heeft overgenomen van haar vader en onze oprichter Cor van de Velden, staat de tweede generatie Van de Velden aan het roer. Aan haar zijde staan Michiel Bijleveld als CTO en Linda Moos als CFRO. 

Enny van de Velden

Chief Commercial Officer (CCO)

Michiel Bijleveld

Chief Technology Officer (CTO)

Linda Moos

Chief Financial and Risk Officer

Raad van Commissarissen 

Onze Raad van Commissarissen (RvC) houdt toezicht op ons bestuur en de gang van zaken bij CCV. In de uitoefening van haar taken richt de RvC zich op het belang van het bedrijf en alle stakeholders. We stellen hier de leden aan je voor. 

Bedrijfsstructuur

CCV is niet zomaar een bedrijf. Omdat we in de financiële sector opereren, worden we altijd nauwlettend in de gaten gehouden en moeten we ons houden aan de laatste wet- en regelgeving. Hier kan je meer lezen over onze governance codes en bedrijfsstructuur.  

Compliance bij CCV

Wij werken conform de geldende wet- en regelgeving zoals vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht, de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, de Telecomwet, en meer. Hier lees je meer over onze audits, certificeringen en beveiliging. 

Nieuws, trends en meer 

De markt voor betalingen is voortdurend in ontwikkeling, en dat geldt ook voor CCV. Benieuwd naar ons laatste nieuws en persartikelen? Hier ontdek je onze nieuwste producten en updates, trends in de betaalwereld, en meer.