Over CCV

Meer dan 60 jaar ervaring in betalingen!

Veilig en vertrouwd

De correcte afhandeling van je betalingen is van essentieel belang. Daarom zijn al onze oplossingen gecertificeerd volgens strikte (inter)nationaal geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid Belgisch servicenetwerk in eigen beheer. Door vele jaren ervaring kennen we onze betaaloplossingen als geen ander en helpen wij je snel en efficiënt.

Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om jou en je klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen.

Nu en in de toekomst

De duurzaamheid van onze dienstverlening vertalen wij ook door naar andere vlakken. Bijvoorbeeld door te investeren in maatschappelijke doelen als vzw De Loods. Bovendien kiezen wij voor groene oplossingen voor papier, post en recycling van onze apparatuur.

Mensgerichte oplossingen

Door ons contact met ruim 30.000 klanten merken wij dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn tegenwoordig een alledaags fenomeen. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van jouw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zoeken voor jou een oplossing op maat. 

Je partner in betalen

jaar ervaring
Ruim
klanten
Actief in
landen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.