* Deze aanbieding is geldig voor online bestellingen van 21 februari 2024 tot en met 30 juni 2024. De aanbieding is geldig op huurcontracten (12 maanden) van de CCV Compact A77, CCV Mobile A920 en CCV Duo Base. De korting kan niet worden gecombineerd met inruilkortingen en is alleen van toepassing op nieuwe klanten of extra huurcontracten.

Altijd een passende betaalmethode voor je klant

Als ondernemer wil je jouw betalingsverkeer goed en efficiënt regelen en daar horen een of meer betaalterminals bij. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden.

Gratis transacties onder 5 euro bij CCV België!

Altijd een geschikte betaalmethode vooOntr je klant

Voor elke ondernemer een geschikte betaalterminal

Mobiele betaalterminals

via Wifi & 4G

Huren: vanaf € 28,50 p/mnd. Nu 3 maanden gratis!

Ben je vaak onderweg? Of kunnen jouw klanten op meerdere plekken in en rondom jouw zaak afrekenen? Dan past een mobiele betaaloplossing beter in jouw zaak. Betalen op het terras, bij de paskamers of bij bezorging van een pakketje, met een wifinetwerk of 4G-simkaart ben jij super mobiel en betalen jouw klanten waar ze willen.

Vaste betaalterminals

via internetkabel

Huren: vanaf € 42,50 p/mnd. Nu 3 maanden gratis!

Betalen jouw klanten op een vaste locatie in jouw zaak? Dan zou een vaste betaaloplossing daar goed bij passen. Doordat de betaalterminal altijd op dezelfde plek staat, maak je gebruik van een vaste stroomaansluiting en vaste internetverbinding en ben je dus niet afhankelijk van een wifinetwerk of bereik van de 4G-simkaart.

Interessant voor jou