Betalen met de vertrouwde betaalkaart tot smartwatches

Al jarenlang ontvang je succesvol betalingen met jouw huidige betaalterminal. Maar in al die jaren is er veel veranderd in de betaalindustrie. Van de vertrouwde bankkaart tot smartwatches en steeds digitaler.

Wij streven ernaar dat je altijd een voorsprong hebt in de betaalwereld en daarom nemen we je mee in de veranderingen en wijzen we je op de nieuwste mogelijkheden om betalingen te ontvangen.

Innovaties door jaren heen

Reis met ons mee door de tijd van innovaties in de betaalwereld, waar elk jaartal een nieuw hoofdstuk onthult. Van contactloos naar mobiel betalen.

1995

Introductie Protonkaart

Ken je de Proton betaalkaart nog? Deze opwaardeerbare bankkaart met een contactloos betaalsysteem werd tot 2015 in België gebruikt voor kleine betalingen, maar is sindsdien niet meer beschikbaar.

2014

Contactloos betalen

Een pincode intoetsen is sinds 2014 grotendeels verleden tijd. Vanaf die tijd steekt de consument de betaalkaart niet meer in de betaalterminal, maar houdt men de pas er tegenaan om contactloos te betalen.

2019

Mobiel betalen

Mobiel betalen is niet meer weg te denken in deze tijd, net zoals het betalen met wearables zoals een smartwatch. Ook het scannen van QR-codes en betalen via Apple Pay en Google Pay neemt steeds meer toe.

Nieuwe betaalpassen

Nieuwe betaalpassen

Toekomst van betalen

Zowel Mastercard als Visa hebben onlangs nieuwe debetkaarten geïntroduceerd, waarmee ze alle Maestro- en VPAY-bankpassen, die door miljoenen consumenten worden gebruikt, gaan vervangen.

Deze nieuwe kaarten bieden hetzelfde gemak als een creditcard en zelfs meer functionaliteiten dan de huidige bankkaarten. Ze sluiten naadloos aan op de veranderende betaalvoorkeuren en de voortschrijdende globalisering.

Landen in Europa zijn al over

Onze buurlanden gingen ons al voor. De consument kan nu overal in het buitenland betalen en alle buitenlandse consumenten kunnen bij jou betalen, want de betaalpassen worden wereldwijd geaccepteerd. Zowel in webshops als in fysieke winkels. Zo profiteer je van een grotere klantenkring. Voorkom nee-verkoop en geweigerde passen.

Wat betekent dit concreet voor jou?

Aangezien nieuwe ontwikkelingen in de betaalwereld elkaar steeds sneller opvolgen, heeft dit natuurlijk ook gevolgen voor de levensduur van jouw huidige betaalterminal. Voor onze gewaardeerde klanten, zoals jij, hebben we een aantrekkelijk inruilaanbod beschikbaar.

Ontvang korting op onze gloednieuwe modellen. Hiermee wordt de overstap naar een nieuwe, toekomstgerichte betaaloplossing direct aantrekkelijk. Onze nieuwe betaalterminals bieden tal van voordelen ten opzichte van jouw huidige betaalterminal.

  • Wees voorbereid op de toekomst en loop geen omzet mis
  • Vergroot de klantloyaliteit; betalingen gaan snel en eenvoudig
  • Ga voor internationale acceptatie bij nieuwe betaalkaarten
  • Profiteer van ons tijdelijke aantrekkelijke inruilkorting

Meer weten of de toestellen die verlopen zijn?

Bekijk onze certificeringspagina en lees meer over welke pinautomaten in de toekomst verlopen en of jij nu al al moet handelen. Lees hier de meest gestelde vragen