Hybride werken

Hybride werken

Internationale teams

Internationale teams

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Fietslease

Fietslease

Voordelen via Benefits platform

Voordelen via Benefits platform

20 vakantiedagen +12 ADV dagen

20 vakantiedagen +12 ADV dagen

Alle carrière mogelijkheden #CCV

Wat zijn jouw ambities? Of je nu stagiair, starter of ervaren medewerker bent, werken bij CCV betekent continu nieuwe kennis en ervaring opdoen. Jij werkt mee aan onze groei en ontwikkeling, maar net zo goed aan die van jou. Neem de regie over jouw carrière, we bieden de tools en ondersteuning die je nodig hebt voor jouw volgende stap. Let's unlock your power, together.

Maak kennis met jouw toekomstige collega's

Hoe is het om te werken bij CCV?

Persoonlijk, ambitieus en toekomstgericht. Zo doen wij dat bij CCV. Met aandacht voor de klant en aandacht voor elkaar werken we met veel plezier samen aan de toekomst van betalen. We're unlocking the power of payment. Together.

Eén CCV-familie: oog voor onze medewerkers

Al meer dan 65 jaar stelt CCV bedrijven en mensen in staat om soepel te betalen. Maar dat doen we natuurlijk niet alleen. Meer dan 1.000 medewerkers in verschillende landen dragen bij aan ons succes. Maar we zijn nog steeds een particulier bedrijf. Oog voor onze medewerkers is altijd even belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat zij happy en healthy zijn, dat iedereen zich kan ontwikkelen, dat er genoeg ruimte is voor gezelligheid, borrel en uitjes. En natuurlijk dat wij iedereen bij CCV verwelkomen.

Vitaal gezond

Jouw 'power' komt voort uit jouw vitaliteit. Met ons CCVitaal-programma ondersteunen we jou om mentaal en fysiek gezond te blijven. Van fitnessabonnement tot (lease-)fietsregeling; veel is mogelijk om op een leuke manier aan je gezondheid en vitaliteit te werken.

Diversiteit

Bij CCV is iedereen welkom. Jong of oud, waar dan ook vandaan en ongeacht hun overtuigingen; elk van onze 1.000+ internationale collega's en iedere nieuwkomer krijgt gelijke kansen. We moedigen diversiteit binnen teams en functies op verschillende manieren aan.

Uitjes & meer

Bij CCV vinden we het belangrijk om elkaar te leren kennen en samen te ontspannen; een gesprek hoeft niet altijd over het werk te gaan. Er worden dan ook regelmatig gezellige momenten of sportieve activiteiten gepland.

Ontwikkelen

Als medewerker ben jij bepalend voor ons succes. Bij CCV krijg je dan ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je talent te benutten. Wij ondersteunen je bij je toekomstplannen en stellen je in staat om zélf de regie te pakken. Bij ons mag je continu blijven leren. Empower You!

Onze verantwoordelijkheid

#WeCare

Als financiële instelling zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden: economisch, ecologisch en maatschappelijk. Daarom werken we op een transparante, ethische en betrouwbare manier, zonder compromissen. Met ons #WeCare-programma blijven we werken aan de verbetering van onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Onze Vacatures

Filter options
Filter by