Koppel met CCV

en geef je business een boost

Start vandaag!

Groei mee met CCV

Als 2e grootste speler op de markt van betaaloplossingen in België en grootste speler in de Benelux, zijn wij voortdurend op zoek naar ontwikkelingen die de ondernemer ondersteunen in het uitbaten van hun zaak. Ook op het vlak van e-commerce ontzorgen wij heel wat online handelaars. Door de nauwe samenwerking met onze partners kunnen we producten en diensten garanderen die steeds uitgebreid worden met nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten. Dit zowel voor de handelaar zijn offline zaak (betaaloplossingen) als zijn online business.

Actief in
landen
Ruim
Belgische klanten
Ruim
miljoen omzet

Wie kan koppelen met CCV?

Software ontwikkelaars  e-commerce koppelingen

Kassasoftware ontwikkelaars

Waarom integreren met CCV?

Directe feedback vanuit ondernemersperspectief

Dankzij ons uitgebreid netwerk aan klanten kan jouw ontwikkeling direct door een grote doelgroep worden getest. Zo maak jij snel optimalisaties op basis van relevante feedback voor de meest optimale werking van jouw koppeling.

Interessant verdienstenmodel

Een aantrekkelijk commissiemodel voor betaalterminals  en transacties tot een eigen prijsbepaling van de geïntegreerde (e-commerce) oplossing. We bekijken met jou graag de mogelijkheden.

Samen de toekomst bepalen

De wereld van betaaloplossingen en e-commerce evolueert voortdurend. Samenwerken met een gevestigde speler in de markt naar de toekomst is daarom een win-win situatie voor beide partijen.

Onze klanttevredenheid is ook een voordeel voor jou

CCV scoort hoog op klanttevredenheid, dit zowel voor onze betaaloplossingen als voor onze e-commerce oplossing. Dit wekt vertrouwen op bij het aanwerven van nieuwe klanten.

Raf Swartenbroeckx - Hendrickx NV

De aan de kassa gekoppelde of stand-alone Verifone betaalterminals van CCV zijn de perfecte uitbreiding op ons gamma van kassasystemen. Onze klanten hebben nu één technisch en administratief aanspreekpunt voor het complete afreken- en betaalproces.

Onze klanten die een betaaloplossing wensen, raden wij steevast een CCV-betaalterminal aan.  Zo zijn we zeker dat we zowel qua kassa als betaalterminal de beste oplossing bieden aan onze klanten.

Bouw, connecteer en ontdek de mogelijkheden

Maak gebruik van onze API & tools omgeving. Handleidingen, API keys en diepgaande info die je op weg helpen om de handelaar te bereiken. Maak deel uit van een groeiend netwerk op vlak van:

1. Betaaloplossingen

Koppeling met een CCV betaalterminal

Gaande van een netwerkkoppeling of cloud koppeling. We overlopen graag alle mogelijkheden met jou.

CCV Cloud Connection oplossing

Bied jouw klant de mogelijkheid om elektronisch te betalen in combinatie met jouw webkassa oplossing.

 2. E-commerce

Bouw applicaties voor onze CCV Shop webshopsoftware

Ruim X klanten maken gebruik van CCV Shop in België en Nederland. De CCV Shop App store laat de online handelaar toe om zijn winkel te optimaliseren met nieuwe functionaliteiten.

Koppeling met onze PSP CCV Online Payments

Onze Payment Service Provider CCV Online Payments kan gekoppeld worden met elk webshopplatform. Met interessante commissies voor jou en geen abonnementskosten voor jouw klant!

Ik wil graag koppelen met CCV