Betaalterminal kopen?

Eenmalige aankoopkosten en een laag maandbedrag? Kies dan voor de optie: betaalterminal kopen. Wanneer je ook een CCV serviceformule 'Plus' afsluit, ben je verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, gebruikersvragen en bestellingen. Zo sta je er nooit alleen voor.

android-betaalterminal

Een betaalterminal kopen, met lage maandlasten

Als je een betaalterminal koopt, betaal je eenmalige aankoopkosten, de 4G-simkaart (CCV Mobile en CCV Compact) en Plug & Pay-levering. Het type toestel bepaalt wat die aankoopkosten zijn. Daarnaast betaal je bij de koop van een betaalterminal een maandelijks bedrag: dit bestaat uit een vast bedrag en een variabel bedrag.

Vast bedrag: voor dit bedrag regelen wij je transactieverwerking én ontvang je de beste service volgens onze serviceformule 'Plus'.

Variabel bedrag: dit is afhankelijk van het aantal transacties in die maand, omdat je een vast bedrag per transactie betaalt. Het totaalbedrag wordt aan het einde van de maand in rekening gebracht.

   Lage maandlasten
   Gegarandeerd een technicus langs binnen vier uur
   Vervangend apparaat bij storing

Een betaalterminal kopen? Bekijk onze mogelijkheden

ccv-compact
ccv mobile a920
ccv duo base
CCV Compact A77 CCV Mobile A920 CCV Duo Base
Mobiele betaalterminal
Mobiele betaalterminal
Kassakoppeling*
Kassakoppeling*
Apart klant- en winkeliersgedeelte
Apart klant- en winkeliersgedeelte
Kassaticket
Kassaticket Alleen mailen Zowel mailen als printen Zowel mailen als printen
Debet- en kredietkaarten
Debet- en kredietkaarten
Terugbetalingen
Terugbetalingen
QR-betalingen
QR-betalingen
Wifi of 4G-verbinding?
Wifi of 4G-verbinding?
Koopprijs (excl. servicecontract en transacties**)
Koopprijs (excl. servicecontract en transacties**) € 445 € 665 € 999
Installatie
Installatie Plug & Pay Plug & Pay Door technieker***
Meer info Meer info Meer info

* Kijk voor meer informatie op onze pagina over kassakoppelingen.
** Transactieprijs is afhankelijk van maandelijks volume. Meer informatie over onze servicecontracten. 
*** Installatie door monteur voor € 106

Kostenplaatje bij aankoop van een betaalterminal bij CCV

1. Eenmalige aankoopkosten

Kies eerst een betaalterminal Prijs
CCV Mobile A920 € 727
CCV Compact A77 € 507
CCV Duo Base A80-A35 € 1105

2. Vaste kosten per maand* (servicecontract)

Kies eerst een betaalterminal Prijs
CCV Mobile A920 € 18,50
CCV Compact A77 € 18,50
CCV Duo Base A80-A35 € 18,50

3. Variabele kosten per maand

Hoe meer transacties je per maand doet, hoe goedkoper jouw transactiekost. Zo betaal je misschien slechts € 0,075 per transactie. Bovendien zijn alle Bancontact/Payconiq-transacties onder 5 euro volledig gratis! Bekijk hier alle informatie over onze transactietarieven.

Rekenvoorbeeld:
Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een CCV Compact en deze maand 246 transacties hebt gehad (bankkaart), zijn je kosten deze maand:

€ 18,50 + (246 x € 0,140) = € 52, 94

Looptijd en opzegtermijn Servicecontract

De prijzen van de servicecontracten zijn berekend per maand en worden jaarlijks gefactureerd aan het begin van de periode. Bij aankoop van een nieuwe terminal is de service het eerste jaar gratis (niet geldig bij inruil).

Wil je jouw servicecontract toch opzeggen? Dan kan dat na het einde van het eerste jaar telkens met een opzegtermijn van 3 maanden.

Extra modules

Daarnaast kun je je goed werkende terminal uitbreiden met verschillende aanvullende functies, zoals:

Wil je meer weten over deze diensten of wil je gebruikmaken van een of meer van de extra functies? Contacteer ons.

Stappenplan betaalterminal kopen 

 • Stap 1: betaalterminal kiezen

  Kies je ervoor een betaalterminal te kopen? Wij hebben een ruim aanbod terminals in verschillende prijsklassen. Beantwoord enkele korte vragen in onze keuzehulp en zie welke betaaloplossing het best bij jouw onderneming past.

 • Stap 2: online bestellen of contacteer sales

  Als je weet welke betaalterminal je wilt hebben, kun je dit als ondernemer op twee manieren bestellen: in onze online webshop of via onze salesafdeling.

  Een online bestelling bestaat uit enkele stappen, waarbij je onder meer om identificatiegegevens wordt gevraagd, en eindigt met de afronding van de overeenkomst. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze sales collega's. Zij sturen jou per mail een ingevulde overeenkomst door die jij ondertekend terugstuurt. Vervolgens krijg je de terminal thuisbezorgd.

 • Stap 3: identificatiedocumenten aanleveren

  Bij een online bestelling word je geïdentificeerd met iDIN, waardoor je geen extra documenten hoeft aan te leveren. In het geval van een telefonische of schriftelijke bestelling vragen wij jou een kopie van je ID aan te leveren en één cent over te maken.

 • Stap 4: controleren

  Bij CCV hanteren we het Know Your Customer-principe, waarbij onze Customer Due Dilligence-afdeling (CDD) de ingestuurde overeenkomsten en identificatiedocumenten controleert. Wanneer alle stukken voldoen aan de criteria opgelegd door De Nederlandsche Bank, krijgt het dossier een goedkeuring voor uitlevering van de aangekochte betaalterminal.

 • Stap 5: betaalterminal installeren

  Wij bieden de keuze tussen installatie door een van onze monteurs of een Plug & Pay-installatie (PNP). We nemen vooraf telefonisch contact met je op om een geschikt moment voor de installatie af te spreken.

   

 • Stap 6: betaalterminal gebruiken

  Onze monteur geeft bij de installatie de nodige uitleg, zodat je meteen van start kunt met de aangekochte betaalterminal. In de doos vind je ook een Quick Start Guide met alle productdetails en een uitleg van de meest voorkomende handelingen.

Toch liever een betaalterminal huren?

Suggesties voor jou