Stel jouw nieuwe vaste
betaaloplossing samen.
In een paar klikken.

We helpen je snel en makkelijk op weg. Beantwoord een aantal korte vragen hoe jij je nieuwe, vaste betaaloplossing wil gebruiken. De samengestelde, vaste betaalterminal voeg je direct toe aan de winkelmand.

Vaste betaalterminal van CCV Vlot betalen aan een vast afrekenpunt

Snel en overzichtelijk betalenMet een vaste betaalterminal van CCV betalen jouw klanten op een vaste plek in jouw zaak of onderneming. Zo heb jij als ondernemer direct een beeld wie er wil afrekenen. Overzichtelijk en praktisch voor jou en je klant. Optimale privacyKies je voor een vaste betaalterminal, dan ben je verzekerd van een stabiele verbinding met een LAN-internetkabel en vaste stroomaansluiting. Zo heb jij altijd de beste en snelste internetverbinding en nooit een lege batterij. Transacties accepteren en inzienJij kiest welke betaalmethodes je wil accepteren op je mobiele pinapparaat. Jouw klanten kunnen met betaalpassen, smartphones en wearables zoals smartwatches betalen. En jij hebt realtime inzicht in alle transacties in het MyCCV online portaal. ServicecontractOptimale ondersteuning bij vragen en storingen. Lukt het telefonisch niet om het probleem te verhelpen, dan sturen we een technieker naar je toe. Ook ontvang je software-updates zodat je altijd beschikt over een veilige betaaloplossing.

Huur nu 3 maanden gratis!

CCV Duo Base A80-A35. Snel en veilig betalen op een eigen betaalterminal

Optimale privacyTwee losse automaten: een waarop jij het bedrag intoetst en een waarop jouw klanten afrekenen. Altijd verbindingAltijd een optimale en stabiele internetverbinding dankzij een vaste LAN-internetaansluiting. KassakoppelingKoppel je betaalterminal eenvoudig en snel met alle bekende kassasystemen. Future-proofMakkelijk in gebruik en je kan handige apps installeren. Realtime inzichtMet MyCCV heb je altijd realtime inzicht in al je transacties. BetaalmethodenBetalen met een smartphone, bankkaart, smartwatch of QR-code.

Wat is jouw ideale betaaloplossing?