Betaaloplossing modesector

Een betaalterminal voor je kleding- of schoenwinkel

Ontdek ons aanbod

Ondernemers in de modesector houden ervan om hun klanten te plezieren met een nieuwe outfit of paar schoenen. Of het nu gaat is voor dagdagelijks of een speciale outfit, jij wil jouw klanten doen stralen. Om ook je betalingen op de meest klantvriendelijke manier te laten verlopen adviseren wij je graag bij de keuze van een elektronische betaaloplossing.

Snel en veilg afrekenen

In de winkel neem je alle tijd voor het adviseren van je klanten bij de keuze van een kledingstuk of paar schoenen, maar het afrekenen wil je zo vlot mogelijk laten verlopen. Minder cash in je zaak vermindert de kans op diefstal en fouten en versnelt het afrekenproces!

Grotere verkoop

Vinden klanten in jouw winkel meer leuke stuks dan waar ze initieel voor langskwamen? In 90% van de gevallen hebben ze onvoldoende cash geld bij zich, maar wel hun bankkaart. Door elektronische betalingen mogelijk te maken, geven klanten meer uit!

De beste service

Wij begrijpen dat het soms erg druk kan zijn in jouw winkel. Bij ons kan je rekenen op stabiele betaalterminals inclusief service. Onze Belgische supportmedewerkers staan daarom 7 op 7 voor je klaar via telefoon, mail of chat.

De meest geschikte betaalterminals voor de modesector

1. CCV Budget: vaste toonbankterminal

Meest voordelige en ideaal voor een vast afrekenpunt.
Eenvoudig in gebruik
Geïntegreerde ticketprinter
Vaste internetverbinding
Klaar voor contactloos en QR

 

2. CCV Mobile: draadloze terminal

Betalingen in de winkel en op verplaatsing (bv modeshow)
Draadloos en dus overal te gebruiken
GeÎntegreerde ticketprinter
Altijd verbinding want werkt via 4G en Wifi
Mogelijk om te koppelen met kassasoftware

 

Duo Base

3. CCV Duo Base: tweedelige betaaloplossing

De favoriet in veel kledingwinkels door het gescheiden kassier- en klantgedeelte.

Vaste internetverbiding
GeÎntegreerde ticketprinter
Android-besturingssysteem
Kassakoppeling mogelijk

 

Onderneming in beeld: Shopaholic Storage

"Al mijn klanten, jong en oud, betalen graag met de kaart en daarom heb ik van in het begin een mobiele betaalterminal geïnstalleerd. Ik gebruik deze in de zaak, maar ook bij modeshows op verplaatsing. " 

Mimi begon 2 jaar geleden haar eigen kledingwinkel voor dames van alle maten en leeftijden. Ze merkte snel dat zowel jong als oud graag met de kaart betaalt en investeerde daarom vrij snel in een betaalterminal. Op aanraden van de betaalexpert koos ze voor een mobiel toestel zodat ze ook tijdens modeshows gemakkelijk en veilig betalingen kan ontvangen.