Ondernemers in de modesector houden ervan om hun klanten te plezieren met een nieuwe outfit of paar schoenen. Of het nu gaat is voor dagdagelijks of een speciale outfit, jij wil jouw klanten doen stralen. Om ook je betalingen op de meest klantvriendelijke manier te laten verlopen adviseren wij je graag bij de keuze van een elektronische betaaloplossing.

Snel en veilg afrekenen

In de winkel neem je alle tijd voor het adviseren van je klanten bij de keuze van een kledingstuk of paar schoenen, maar het afrekenen wil je zo vlot mogelijk laten verlopen. Minder cash in je zaak vermindert de kans op diefstal en fouten en versnelt het afrekenproces!

Grotere verkoop

Vinden klanten in jouw winkel meer leuke stuks dan waar ze initieel voor langskwamen? In 90% van de gevallen hebben ze onvoldoende cash geld bij zich, maar wel hun bankkaart. Door elektronische betalingen mogelijk te maken, geven klanten meer uit!

De beste service

Wij begrijpen dat het soms erg druk kan zijn in jouw winkel. Bij ons kan je rekenen op stabiele betaalterminals inclusief service. Onze Belgische supportmedewerkers staan daarom 7 op 7 voor je klaar via telefoon, mail of chat.

De meest geschikte betaalterminals voor de modesector

Tweedelige betaaloplossing voor optimaal gebruiksgemak. De favoriet in veel kledingwinkels door het gescheiden kassier- en klantgedeelte.

  • Vaste internetverbinding
  • Tweedelige betaaloplossing
  • Accepteert alle nieuwste betaalmethoden

Huren 

€ 42,50 p/m

 

Met de mobiele betaalautomaat CCV Mobile A920  kunnen klanten betalen waar ze willen: bij een vast afrekenpunt, of in de wachtrij, Dat is pas service!

  • Altijd bereik dankzij 4G en wifi
  • Android-besturingssysteem
  • Je betaalbewijs geprint of digitaal

Huren 

€ 38,00 p/m

 

De CCV Compact is een mobiele pinautomaat die aantrekkelijk geprijsd is,  Ideaal voor het afrekenen bij verzorgingen aan huis.

  • Altijd bereik dankzij 4G en wifi
  • Compact en modern design
  • Accepteert alle nieuwste betaalmethoden

Huren 

€ 28,50 p/m

 

Onderneming in beeld: Shopaholic Storage

"Al mijn klanten, jong en oud, betalen graag met de kaart en daarom heb ik van in het begin een mobiele betaalterminal geïnstalleerd. Ik gebruik deze in de zaak, maar ook bij modeshows op verplaatsing. " 

Mimi begon 2 jaar geleden haar eigen kledingwinkel voor dames van alle maten en leeftijden. Ze merkte snel dat zowel jong als oud graag met de kaart betaalt en investeerde daarom vrij snel in een betaalterminal. Op aanraden van de betaalexpert koos ze voor een mobiel toestel zodat ze ook tijdens modeshows gemakkelijk en veilig betalingen kan ontvangen.