Onze missie

Betrouwbare, efficiënte en naadloze end-to-end betalingen mogelijk maken op elk punt in ieder klanttraject. Dat is onze missie bij CCV. En dit is hoe we dat doen:

Unlocking the power of payment. Together.

Wij geloven dat 'betaald krijgen' veel meer betekent dan een voltooide transactie; het is een teken van succes dat bedrijven, families en hun gemeenschap versterkt. Daarom maken wij betaaloplossingen eenvoudig en toegankelijk voor zowel kleine als grotere ondernemers.  

Bij CCV draait alles om innovatie, en dat geldt niet alleen voor technologie. Door de manier waarop we samenwerken steeds opnieuw vorm te geven, echt te luisteren naar onze klanten en de verbinding met elkaar op te zoeken, tonen we onze vindingrijkheid.  

Sinds onze oprichting in 1958 hebben we meer meegemaakt en bereikt dan de meeste andere spelers in ons veld. We waren de eersten die in Nederland diverse noviteiten introduceerden die nu wereldwijd als de norm worden beschouwd, zoals cashless betalen, mobiele terminals en directe transactieverwerking voor kaartbetalingen.  

Maar de beste innovaties ontstaan niet in isolement. In plaats daarvan, geloven wij dat deze tot stand komen door sterke samenwerkingsverbanden met onze klanten, partners, leveranciers en andere belanghebbenden. Deze co-creatie en toegepaste innovatie is onze kracht. Wij noemen dit: "conovatie". 

Waar we voor staan

Met meer dan 60 jaar ervaring in betaaloplossingen is CCV de “payment powerhouse”. Met Enny van de Velden, dochter van de oprichters Cor en Bep van de Velden, als onze huidige CCO, is de familie Van de Velden nog altijd de drijvende kracht achter CCV. Dankzij hun vastberadenheid om continu weer nieuwe uitdagingen van hun collega-ondernemers op te lossen, hebben we al vele successen geboekt. En dat doen we nu nog steeds. 

We zijn nog altijd een particulier bedrijf met een sterke ondernemersgeest, innovatiedrang en grote betrokkenheid. We werken nauw en transparant samen, grijpen kansen en bouwen zo gaandeweg langdurige relaties.  

Betrouwbare end-to-end betaaloplossingen

CCV zet ondernemers en bedrijven in hun kracht met behulp van soepele, vlotte betalingen. Van de lokale bakker of bloemist om de hoek tot aan de grootste ondernemingen, zoals de bekendste winkelketens, vervoersbedrijven en tankstations, wij bieden bedrijven en ondernemers end-to-end betaaloplossingen voor elk punt in ieder klanttraject. 

Pioniers in betalingen

Met meer dan 60 jaar ervaring in financiën en betalingen, hebben we meer meegemaakt en bereikt dan de meesten. We hebben in Nederland als eerste diverse noviteiten geïntroduceerd die we nu wereldwijd als de norm beschouwen, zoals cashless betalen, mobiele terminals en directe transactieverwerking voor kaartbetalingen.  

Sterke relaties met klanten en partners

We blijven pioniers in betaling. Maar dat pionieren doen we niet alleen. We staan dicht bij onze klanten en partners, en zijn altijd klaar voor de volgende 'conovatie': innovatie door coöperatie. Wij geloven namelijk dat de meest betekenisvolle innovaties voortkomen uit nauwe samenwerking met partners, klanten en zelfs concurrenten.

Passie voor ondernemerschap

Met decennia ervaring hebben we solide expertise opgebouwd in technisch hoogwaardige betaaloplossingen. Maar we zijn veel meer dan techneuten. Als ondernemers in hart en nieren begrijpen we de uitdagingen van collega-ondernemers. Wij werken zij aan zij aan nieuwe oplossingen om hen te helpen nog succesvoller te worden. Nu en in de toekomst.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Als financiële instelling zijn we ons bewust van de enorme impact die wij hebben op het bedrijfsleven en de samenleving. Deze verantwoordelijkheid nemen we serieus op bedrijfsniveau, maar ook op economisch, milieu- en sociaal gebied. Daarom zijn we bij CCV transparant, ethisch en betrouwbaar, zonder uitzondering.

  • We houden ons aan de regels en werken proactief aan het voorkomen van fraude en andere vormen van wangedrag; 
  • We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid om iedereen, zelfs de kleinste marktkoopman of eerste verkoper, toegang te geven tot efficiënte en innovatieve betaaloplossingen;
  • Wij bevorderen milieuvriendelijke, duurzame bedrijfsprocessen en steunen door de jaren heen talrijke goede doelen; 
  • Wij bevorderen het welzijn voor onze medewerkers met ons CCVital! programma en organiseren diverse activiteiten om te leren, te groeien en met elkaar in contact te komen.

Lees hier meer over #WeCare: het programma waarmee wij continu onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verbeteren. Het MVO-programma van CCV is gebaseerd op ISO26000.