Bestuur

Raad van Bestuur

De directie van CCV Group B.V. bestaat uit Enny van de Velden (voorzitter van de Raad van Bestuur en CCO), Michiel Bijleveld (CTO) en Linda Moos (CFRO). Met Enny van de Velden – dochter van oprichters Cor en Bep van de Velden – als voorzitter van het bestuur is CCV tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Lees hier meer over de bestuursleden, hun achtergrond en verantwoordelijkheden.

Enny van de Velden

Chief Commercial Officer (CCO)

Enny van de Velden is sinds mei 2016 onze Chief Commercial Officer (CCO) en sinds december 2016 voorzitter van de Raad van Bestuur. Met haar uitgebreide ervaring in branding, verandermanagement en experiencemarketing, is zij onder meer verantwoordelijk voor het commerciële succes van CCV op lange termijn.

Met twee masterdiploma’s van de Rijksuniversiteit Groningen op zak heeft Enny functies bekleed bij Hogeschool Windesheim, Stenden Hogeschool en Any Productions. Haar uitgebreide ervaring in branding, verandermanagement en experiencemarketing is van onschatbare waarde voor het commerciële succes van CCV, de ontwikkeling van de strategie en de ontwikkeling van de organisatie, waarvoor zij verantwoordelijk is. Ook is ze verantwoordelijk voor businessdevelopment, branding en communicatie, strategische marketing, strategisch personeelsbeleid en organisatieontwikkeling op groepsniveau.

Michiel Bijleveld

Chief Technology Officer (CTO)

Michiel Bijleveld is sinds augustus 2016 onze Chief Technology Officer (CTO). Hij heeft ruime ervaring in informatietechnologie en operationeel management en combineert dit in zijn huidige functie met zijn commercieel inzicht en managementervaring. In een tijd van voortdurende digitalisering en innovatie binnen de betaalomgeving is hij verantwoordelijk voor de CCV Competence Centers.

Na zijn studie elektronica en telecommunicatie begon Michiel zijn carrière als projectmanager in het personenvervoer. Bij Connexxion gaf hij leiding aan de IT-afdeling en bekleedde hij vanaf 1999 diverse managementfuncties. Hij was destijds nauw betrokken bij de implementatie de OV-chipkaart, een nieuw contactloos betaalsysteem voor het openbaar vervoer in Nederland. Tussen 2009 en 2016 trad hij tevens op als voorzitter van het adviesorgaan van TransLink Systems B.V. Met deze achtergrond geeft hij bij CCV sturing aan de verschillende Competence Centers: Omnichannel, Payment Acceptance, Transaction Processing, Hosting, CC CCVLab en CICT. Ook de bedrijfsonderdelen Facilitair en Corporate Procurement vallen onder zijn verantwoordelijkheid.

Linda Moos

Chief Financial and Risk Officer (CFRO)

Linda Moos werd in februari 2021 onze Chief Financial and Risk Officer (CFRO), nadat ze die functie al een tijdje met succes ad interim bekleedde. Met haar uitgebreide leidinggevende en managementervaring in de financiële sector is zij verantwoordelijk voor o.a. financiële verslaglegging en business control, legal counsel en compliance.

Linda beschikt over ruime bestuurs- en managementervaring in de financiële sector. Ze begon haar carrière als accountant bij PwC en groeide door naar meer senior functies. In de afgelopen jaren bekleedde ze CFRO-functies bij Van der Moolen Holding en Oyens & Van Eeghen en meest recentelijk bij DAS Holding.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het bestuur van CCV Group B.V. en de gang van zaken bij CCV Group B.V. De Raad richt zich volledig op het belang van het bedrijf en al haar stakeholders. Daarnaast ondersteunt en adviseert de Raad van Commissarissen de Raad van Bestuur.

De leden van de Raad van Commissarissen worden benoemd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Na een eerste periode van vier jaar kan een lid maximaal één keer worden herbenoemd. Een kandidaat moet voor benoeming of herbenoeming voldoen aan de criteria die zijn vastgesteld in de profielschets.

We stellen hier de leden van de Raad van Commissarissen aan je voor.

Petra Teunis

Petra Teunis deed in haar loopbaan bij de Rabobank en in diverse bestuursfuncties kennis en ervaring op in de financiële sector. In februari 2020 is zij benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van CCV. Ze is tevens voorzitter van de Raad. Naast algemeen bestuur, focust zij zich op HR, Risk, Compliance, Audit en Finance.

Ben van Miltenburg

Ben van Miltenburg werd in december 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van CCV. Hij heeft 25 jaar ervaring als directeur bij verschillende (beursgenoteerde) bedrijven, nationaal en internationaal en in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, verzekeringen, ICT, telecom en e-commerce.

Joke Bakker

Joke Bakker is een finance en risk professional met 25 jaar ervaring in complexe internationale omgevingen, voornamelijk binnen de financiële dienstensector (bankwezen, verzekeringen, kapitaalmarkten en pensioenen). Ze werd in oktober 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van CCV.   

Toezicht van financiële autoriteiten

Behalve het toezicht van de Raad van Commissarissen staat CCV als financiële dienstverlener ook onder toezicht van verschillende autoriteiten. Ook moeten we altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. We vertellen je graag meer over onze vergunningen, de regels waaraan wij moeten voldoen en onze certificeringen.