Maak van jouw Android toestel een betaalterminal

dankzij de mogelijkheden van CCV SoftPOS

Wie is er tegenwoordig niet op zoek naar manieren om gemakkelijk mobiel betalingen te accepteren? 

SoftPOS is een innovatieve technologie waarmee ondernemers via een Android-app contactloze betalingen kunnen accepteren op smartphones, tablets of handheld toestellen. Het kan elk Android-toestel met NFC-technologie in een volwaardige betaalterminal veranderen, zonder dat hiervoor extra hardware nodig is.  

 Met CCV SoftPOS betalen klanten door met hun contactloze debet- of creditcard, of hun smartphone of smartwatch met Google Pay of Apple Pay op het toestel van de ondernemer te tikken. 

Dit biedt zowel kleine als grote bedrijven die kaart- en mobiele betalingen willen accepteren nieuwe mogelijkheden – met nog meer flexibiliteit.

  • Contactloze betalingen accepteren op smartphones, tablets of handheld toestellen
  • De app kan makkelijk worden gedownload in de Google Play Store (binnenkort beschikbaar)
  • Gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormen

In welke sectoren kan CCV SoftPOS helpen om cashloze betalingen een boost te geven?

Micro-ondernemingen

Voor hen is het een snelle, simpele en betaalbare oplossing voor contactloze betalingen met kaarten en digitale portemonnee. CCV SoftPOS neemt zelfs voor de kleinste bedrijven de drempel weg om elektronische betalingen te accepteren. 

Middelgrote & grote detailondernemingen

Winkelmedewerkers kunnen overal in de winkel kaartbetalingen accepteren. CCV SoftPOS biedt een naadloze klantervaring en verkort de wachtrijen aan de kassa. 

Restaurant & cafés

Vereenvoudig uw bestel- en betaalproces met slechts één toestel. CCV SoftPOS maakt van Pay at the Table-oplossingen de nieuwe norm. 

Eventsector

Organisatoren van festivals, eigenaren van foodtrucks en straatverkopers houden er niet van om grote sommen contant geld bij zich te hebben. CCV SoftPOS is een mobiele oplossing waarvoor geen extra investeringen worden gevraagd als ze reeds een Android-toestel gebruiken. 

Leveranciers & logistiek

Aanvaard betalingen op hetzelfde toestel als waarmee je routes plant of producten scant. CCV SoftPOS kan nieuwe kansen bieden voor de levering van online maaltijden, in supermarkten en bij de levering van goederen. 

Waarom is CCV SoftPOS de perfecte oplossing voor jouw bedrijf?

Midden- en kleinbedrijf

SoftPOS (afkorting van: Software Point Of Sale) biedt een betaalbaar en gebruiksvriendelijk alternatief voor mPOS-oplossingen (mobile Point Of Sale). Terwijl er voor mPOS altijd een extra toestel met Bluetooth-verbinding nodig is, kan SoftPOS via een appstore, zoals de Google Play Store, worden gedownload. Het is dus meteen beschikbaar op de Android smartphone of een ander Android handheld toestel van de gebruiker - zonder dat extra investeringen in specifieke betaaltoestellen nodig zijn. 

Grote ondernemingen

SoftPOS biedt enorme flexibiliteit. Op piekmomenten kan CCV SoftPOS een ruimte- en tijdbesparend alternatief zijn om de wachttijd voor klanten te verkorten. Het is ook geschikt voor tentoonstellingen, beurzen of conferenties, met de mogelijkheid om de mogelijkheden om te betalen op te schalen zonder dat daarvoor extra betaalterminal nodig zijn. 

Tegenwoordig geven veel bedrijven aan hun personeel een handheld toestel of een tablet. Dus eigenlijk een soort mobiele minicomputer die op het Android-besturingssysteem draait. Het voordeel van deze handhelds en tablets is dat ze robuust en duurzaam zijn, vaak een camera of barcodescanner hebben en er meerdere zakelijke applicaties op kunnen worden gebruikt – en nu dus ook SoftPOS. 

Veiligheid voor alles

Onze CCV SoftPOS-oplossing is, net als al onze andere betaaloplossingen, gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormen zoals PCI, SPoC*, CPoC** en voldoet aan de specificaties van Mastercard Tap on Phone en Visa Tap to Phone. 

* Op software gebaseerde PIN-invoer op Commercial Off-The-Shelf toestellen (COTS) 

** Contactloze betalingen op COTS 

 

Betaalmiddelen ondersteund door CCV SoftPOS

CCV SoftPOS werkt net als een  traditionele POS-betaalterminal. De belangrijkste aanvaarde kaartmerken omvatten alle soorten Visa en Mastercard debet- en creditcards (inclusief Maestro en V Pay). Betaalportefeuilles zoals Google Pay en Apple Pay maken ook contactloos betalen met smartphone of wearables (bijvoorbeeld smartwatch) mogelijk. 

softpos

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Heb je  een vraag over onze CCV SoftPOS-oplossing en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.