Betaalmethoden op jouw betaalterminal

Een belangrijke factor voor het succes van je zaak is het ondersteunen van betaalmogelijkheden die aansluiten bij de betaalbehoefte van je (potentiële) klant. Als handelaar is het soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Wij geven je alvast een overzicht van de verschillende betaalmethoden die je kan ondersteunen op je betaalterminal. Bekijk daarnaast ook even onze mobiel betalen pagina die je meer vertelt over betalingen op een contactloze manier.  

Betaalmethode

Wanneer relevant?


 

De meest gebruikte betaalmethode van België waarbij klanten door middel van hun bankkaart of smartphone (contactloos) kunnen betalen.


 

Via Payconiq kunnen klanten via een beveiligde QR-code mobiel betalen met hun smartphone. Zij scannen de QR-code op je betaalterminal via een app.


 

Via Maestro kunnen klanten in meer dan 100 landen met hun eigen bankkaart betalen. De betaling wordt direct van de rekening van de klant afgeschreven waardoor deze gegarandeerd is.


 

Met Mastercard kun je betalingen ontvangen van klanten uit de hele wereld. Daarnaast is deze betaalmethode door zijn uitgebreide kopers bescherming en verzekering zeer vertrouwd. Klanten kunnen aankopen doen en betalen hier later voor aan het begin of eind van de maand. Jij ontvangt de betaling echter direct.


 

Visa is wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmethode en wel in ruim 200 landen. Door zijn uitgebreide kopersberscherming en verzekering geven veel klanten de voorkeur aan Visa.  Ook voor Visa geldt dat klanten op een later tijdstip de betaling voldoen van hun aankopen maar jij ontvangt deze direct.


 

Een populaire betaalmethode door middel van een kredietkaart. Hiermee kun je betalingen ontvangen uit de hele wereld en kun je dus automatisch wereldwijd consumenten bereiken met jouw producten.


 

JCB is de nummer 1 kredietkaart in Japan. Heb je vaak Japanse klanten over de vloer? Dan is het aanvaarden van JCB op jouw betaalterminal een goede zaak.


 

UnionPay is een populaire betaalmethode in China. Toegestane bedragen van deze kredietkaart liggen veel hoger dan bij andere kredietkaarten zoals Visa of Mastercard.


 

Vpay is de betaalpas van Visa. Met Vpay kan de consument in Europa betalen met hun (debet)bankkaart. 


 

Met Monizze betalen je klanten eenvoudig met maaltijdcheques, ecocheques of cadeaucheques.


 

Sodexo biedt maaltijdcheques, ecocheques of cadeaucheques op éénzelfde kaart


 

Ook met Edenred heb je de mogelijkheden om maaltijdcheques, ecocheques of cadeaucheques te accepteren.


 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste betaalmethoden voor je zaak?

 

Of heb je vragen over de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder!