Geschikt voor alle populaire betaalmethoden

De CCV Duo Base A80-A35 Betalen met optimale privacy

Betalen jouw klanten op een vaste plek in jouw zaak? Dan is de CCV Duo Base de perfecte toekomstgerichte betaaloplossing. Jij toetst op de ene betaalterminal het bedrag in, en jouw klant biedt op de andere zijn kaart, smartphone of smartwatch aan. Optimale privacy!

Kassatickets kun je printen of digitaal versturen. Wat jij handig vindt. Via MyCCV heb je sowieso altijd een realtime overzicht van alle transacties.

Op stabiliteit kun je ook rekenen: je maakt met deze vaste betaalterminal gebruik van jouw vaste stroomaansluiting en internetverbinding.

Met ons Servicecontract Plus erbij, kun je bovendien altijd op de optimale ondersteuning rekenen bij storingen, vragen en bestellingen. Kom je er telefonisch niet uit? Dan staat onze technieker binnen enkele uren bij jou op locatie.

Jouw Duo Base kopen of huren?

De keuze tussen huren of kopen van een betaalterminal heeft een invloed op het maandelijks te betalen bedrag. Koop je een terminal? Dan betaal je eenmalige aanschafkosten en de Plug & Pay-levering. Daarnaast betaal je een laag maandelijks bedrag dat bestaat uit een vast bedrag en een variabel bedrag. Huur je een betaalterminal? Dan betaal je vaste maandelijkse kosten en een variabel bedrag.

Vast bedrag p/mVoor een vast bedrag per maand huur je jouw betaalterminal, verwerken wij je transacties en ontvang je de beste service. Variabel bedrag p/mHet variabele bedrag hangt af van het totale aantal transacties van de maand. Je betaalt namelijk een vast bedrag per transactie.

Rekenvoorbeeld

Elk type transactie heeft bij CCV een standaard transactietarief op basis van een staffel. Hoe meer transacties jij per maand verricht, hoe goedkoper het tarief (vanaf €0,075).

Bekijk hier alle transactietarieven.

Huur jij de CCV Duo Base met een servicecontract Basic en heb jij deze maand 246 transacties ontvangen?
Dan betaal je deze maand:
€ 43 + (246 x € 0,140) = € 77,44

Bekijk hier jouw betaaloplossing. Voor jouw onderneming.

Als jij de oplossing huurt

CCV Duo Base A80-A35 Huur
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
Subtotaal€ 43 p/m
Eerste drie maanden gratis! Tijdelijk aanbod

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

Installatie € 62
Totaal Eenmalig€ 62
Totaal per maand€ 43 p/m
empty line
empty line
empty line

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Als jij de oplossing koopt

CCV Duo Base A80-A35 Koop
Servicecontract Basic
Transactieverwerking
Subtotaal€ 11,50 p/m

Variabele kosten
Per transactie op basis van verbruik

Je betaalt

CCV Duo Base A80-A35  € 999
Installatie€ 62
Totaal Eenmalig€ 1061
Totaal per maand€ 11,50 p/m

Alle bedragen zijn exclusief BTW

CCV Duo Base A80-A35 Wat je ontvangt als je de CCV Duo Base A80-A35 bestelt:

CCV Duo Base A80-A35 Snel en veilig betalen op een eigen betaalterminal

Optimale privacyTwee losse terminals: één terminal waarop jij het bedrag intoetst en één waarop jouw klanten afrekenen. Geen lege batterijNooit een lege batterij dankzij een vaste aansluiting. Future-proofMakkelijk in gebruik en je kunt handige apps installeren. Altijd verbindingEenvoudig aan te sluiten op de meeste kassasystemen. Zo wordt het kassabedrag meteen doorgestuurd naar de betaalterminal. Realtime inzichtMet MyCCV heb je altijd inzicht in al je transacties. BetaalmethodenBetalen met een smartphone, bankkaart, smartwatch of QR-code.

Veel gestelde vragen

De CCV Duo Base werkt via een vaste internetverbinding. Hierdoor ben je zeker van een stabiele verbinding en werking van de betaaloplossing.

Is de Duo Base iets voor jou?