Webshop laten groeien

Werk samen met gespecialiseerde partners

 

CCV werkt samen met verschillende gespecialiseerde partners om jouw webshop te laten groeien. Deze partners werden zorgvuldig uitgekozen en zijn er om jou te helpen met het verzenden van je pakketten, het optimaliseren van je online marketing, etc. Daarnaast profiteer je ook van interessante promoties bij deze partners wanneer je gebruikt maakt van de CCV webshopsoftware en online transacties.

 

Logistieke partners

Bpost

Jouw partner voor het verzenden van jouw bestellingen. Met onze standaardintegratie integreer je Bpost in je shop voor een efficiënte opvolging van pakketjes voor jou en jouw klant. Nood aan een specifieke integratie van Bpost? Zij helpen je graag verder!!

Meer lezen

Op een voordelige & gemakkelijke manier jouw pakketten verzenden? Dat kan met MyParcel. Verzend je pakketten vertrouwd via 1 van de 2.300 bpost punten of 900 DPD punten. En dat allemaal via de backoffice van je webshop dankzij de integratie met CCV Shop!

Meer lezen

Design

creatief

Op een uniforme manier naar jouw klant communiceren? Dat kan! Creatief helpt jou graag met het ontwikkelen van jouw huisstijl en logo.

Meer lezen

Keurmerken/juridisch

Hét aanspreekpunt voor vragen omtrent wetgeving. Heb je vragen over je algemene voorwaarden, GDPR of kwaliteitslabels voor jouw webshop? Safeshops helpt je graag verder.

Meer lezen

Fulfilment 

Jij runt jouw webshop, Shopwedo doet de rest! Al meer dan 15 jaar verstuurt Shopwedo dagelijks duizenden pakketten in België en buurlanden. Stockeren van je voorraad, orderpicken, verpakken en verzenden van jouw e-commerce bestellingen? Alles is mogelijk!

Meer lezen

Marketing 

Jouw commerciële en informatieve boodschappen vertalen naar leesbare en begrijpelijke copy voor jouw klanten? Createve helpt je graag met jouw SEO teksten voor je webshop.

Meer lezen

MvH Media helpt je graag het online positioneren van je webshop. Zij helpen je met het opzetten van succesvolle campagnes aan de hand van SEO en SEA.

Gratis online screening

Jouw boodschap online overbrengen op de juiste manier? Meer betrokkenheid creëren met jouw klanten en prospecten,... Online ED helpt je graag met deze uitdagingen.

Meer lezen
TrafficToday

TrafficToday is specialiseerd in e-commerce en helpt je in kaart te brengen hoe je jouw webshop kan laten groeien op een haalbare manier en met de beste strategie. Daarnaast bieden zij advies en/of ondersteuning bij de uitwerking, zodat jouw shop nieuwe hoogtes bereikt, en jij je volledig concentreert op het runnen van je zaak.

Meer lezen

Via digitale marketing boost FOLD de sales van jouw webshop. Wij maken jouw webshop relevant! Boek nu een gratis marketingscan.

Gratis marketingscan

E-commerce die doet groeien, van marktplaatsen tot online marketing.

Als Silver partner van Channable gebruiken we onze expertise om jouw data te connecteren en implementeren met eender welke marktplaatsen. ​​​​​​​Met veel goesting en jarenlange expertise bedenken we een online marketingstrategie en bouwen we deze samen met jou uit.

Meer lezen

Koppelingen

Is er nog geen koppeling beschikbaar tussen jouw programma en CCV Shop? Gocos helpt je graag verder met een koppeling op maat. Zo koppel je eenvoudig jouw boekhoudprogramma of andere systemen aan jouw CCV webshop.

Meer lezen

Een verbinding nodig tussen je CCV Shop en een ander systeem? Dat kan en de mogelijkheden zijn eindeloos! Netcrew helpt je graag verder en ontwikkelt een koppeling op maat van jouw zaak.

Meer lezen

Een verbinding nodig tussen je webshop en CCV Online Payments? Peere maakt dit voor jou mogelijk.

Meer lezen

Wil je een webapplicatie perfect op maat? Dan gaat ons team specifiek voor jou aan de slag om op een agile manier jouw nieuwe software vorm te geven. We werken daarbij in de modernste technologieën zoals PHP Laravel, .NET en AngularJS om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Meer lezen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wij sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.