Maak kennis met Sebastiaan

Wat werken binnen Data & Analytics bij CCV zo boeiend maakt

"Bij CCV liggen een hoop kansen, en niet in de laatste plaats bij Data & Analytics. Door de migratie van Qlikview naar PowerBI ligt er een hoop migratiewerk, zowel in modellering, SQL-code als in Power BI. Niemand kan alles. Door het omarmen van de T-shaped specialisaties heb je veel contact met je teamleden. De ene keer om ze te helpen, de andere keer om op weg geholpen te worden."

Sebastiaan Ploemacher, Front-end BI-analyst

Hoe is de sfeer in het team?

We hebben een divers, jong en behulpzaam team. De mix van jong enthousiasme en meer ervaren medewerkers zorgt voor een dynamiek waarin we graag samen optrekken om mooie producten aan onze klanten te leveren.

Welke tools en technologieën gebruiken jullie?

Op dit moment gebruiken we Exasol als database en Talend voor de ETL. Naar de klant toe werken we zoveel mogelijk met Power BI, zowel in datasets voor self service als voor rapportages in apps. Migratie naar de Azure-cloudomgeving staat ook op de planning.

Wat is de rol van BI binnen CCV?

Door de grote hoeveelheid systemen binnen CCV heeft BI een belangrijke rol voor het leveren van inzichten uit data die zich in verschillende systemen bevinden. Met het oog op de toekomst kijken we ook naar nieuwe technieken, zoals machine learning.

Hoe is de verhouding tussen thuis en op kantoor werken?

Elke maandag is het hele team op kantoor. Dit vinden we belangrijk voor het teamgevoel. De rest van de week is het aan jou om te kiezen waar je werkt. Als je je moet concentreren, snappen wij dat je dan liever thuis werkt.

Hoe zorgen jullie voor een sterke teamspirit?

We hebben elk jaar een teamuitje en we gaan twee keer per jaar naar een mooie locatie om samen te werken aan teambuilding en stil te staan bij strategische onderwerpen. Daarnaast worden er regelmatig borrels en activiteiten georganiseerd!

Wat zijn enkele manieren waarop het team creativiteit en innovatie stimuleert?

We streven ernaar om twee keer per jaar de BI-hackathon te organiseren. Dan gaan we met z'n allen op kantoor brainstormen en bouwen aan nieuwe creatieve ideeën en producten die CCV verder kunnen helpen.

Alle vacatures

Geen vacature beschikbaar