Maak kennis met Daniel

Wat het MarCom-team zo leuk maakt bij CCV

"#WorkingAtCCV als Social Media Specialist zorgt ervoor dat ik meerdere petten draag en verschillende taken op me neem om de online aanwezigheid van CCV te managen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en leer je altijd iets nieuws. Maar wat deze baan echt leuk maakt, is de kans om te communiceren met zoveel diverse stakeholders en om CCV een gezicht en een stem te kunnen geven in de digitale wereld op basis van mijn eigen creatieve ideeën en design."

Daniel Strohmeier, Social Media Specialist

Hoe ziet mijn eerste werkdag eruit bij MarCom?

Je krijgt bij CCV alle tijd om de betaalindustrie, je collega's en het bedrijf te leren kennen. We lopen samen door onze projecten heen en je krijgt een officiële onboardingscursus, gaat lunchen met het team, krijgt een rondleiding, en volgt alvast wat Teams-meetings.

Waarom is het zo leuk om in dit team te werken?

We werken internationaal en als gecentraliseerde stafafdeling voor 'OneCCV'; voor alle landen en teams. Dat is super gevarieerd. Je krijgt ook veel eigen verantwoordelijkheid en er is volop ruimte voor creativiteit. En we werken hybride. Heel flexibel dus.

Wat wordt er van mij verwacht en welke verantwoordelijkheden heb ik?

Wij werken zoveel mogelijk agile en iedereen heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheden die voortvloeien uit jaarplannen. Als bedrijf in de financiële sector moeten we natuurlijk voldoen aan bepaalde regels, maar we staan heel erg open voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven!

Welke ontwikkelings- en carrièremogelijkheden zijn er?

CCV stimuleert ontwikkeling! Als expert in jouw vakgebied vinden wij het belangrijk dat jij up-to-date blijft en jezelf ontwikkelt op zowel inhoud als vaardigheden. Daarom bieden wij voldoende ruimte om te ontdekken, experimenteren en ontwikkelen.

Welke sociale activiteiten hebben jullie met het team?

We organiseren vier keer per jaar een tweedaagse teammeeting op locatie, elke keer in een ander land. Deze zijn gevuld met teamactiviteiten, workshops en veel plezier en gezelligheid. Daarnaast is er elke zomer een BBQ en zijn er borrels.

Hoe zouden jullie de bedrijfscultuur van CCV omschrijven?

Informeel, energiek en inspirerend! We kijken naar de toekomst, durven uitdagingen aan te gaan, en investeren in innovaties. Als particuliere onderneming zijn we bovendien niet afhankelijk van aandeelhouders en kortetermijnbeslissingen. We zijn super future-proof!

Alle vacatures

Geen vacature beschikbaar