Maak kennis met Sabine

Wat werken in ons team zo leuk en afwisselend maakt

 

"De verschillende soorten projecten maar ook de verschillende facetten die komen kijken bij de implementatie van bijvoorbeeld een nieuw product of dienst maakt mijn werk afwisselend en leuk. Het bewaken, bijsturen en coördineren van werkzaamheden vormt een rode draad in mijn werk, waarbij samenwerking met de verschillende afdelingen binnen CCV een belangrijk onderdeel is. Dit alles in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, maakt dat ik nooit ben uitgeleerd."

Sabine Vlaswinkel, Implementation Specialist

Werken jullie agile?

Omdat wij werken op het snijvlak tussen business en IT, werken we in toenemende mate agile. We bevinden ons nog in een transitiefase van 'traditioneel projectmanagement' naar agile werken, dus we proberen de twee werkwijzen zo goed mogelijk met elkaar samen te brengen.

Kan ik hybride werken?

Als moderne werkgever willen we hybride werken faciliteren, omdat dit meer flexibiliteit biedt en het duurzamer en soms efficiënter is. Dat betekent niet standaard op kantoor werken, maar afwisselend op kantoor en thuis (wanneer dat kan).

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Je bent met je eigen leidinggevende continu in gesprek over je eigen ontwikkeling. En je hebt zelf de regie over je loopbaan. CCV ondersteunt je waar mogelijk om het beste uit jezelf te halen en door te groeien.

Werk ik internationaal?

Wij zijn een internationale organisatie met zowel internationale als regionale teams, afhankelijk van het vakgebied. Uiteraard hebben we geregeld internationaal contact over de afdelingen heen. We spreken dan Engels met elkaar.

Welke vrijheid heb ik in mijn functie?

Er zijn kaders waar we als organisatie aan moeten voldoen, maar wij staan heel erg open voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven! Binnen de kaders kun je jouw rol grotendeels naar eigen inzicht invullen.

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er?

Als expert in jouw vakgebied vinden wij het belangrijk dat jij up-to-date blijft en continu kan blijven leren. Daarom bieden wij volop ruimte om te ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. 'Empower you!' Zo heet ons programma waar jij zelf invulling aan kunt geven.

Alle vacatures

Geen vacature beschikbaar