Maak kennis met Paulien

Hoe het is om op onze HR-afdeling te werken

"Werken op de HR-afdeling binnen CCV is ontzettend leuk. Het is een omgeving met volop ruimte om jezelf persoonlijk, maar ook professioneel verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je veel vrijheid om te werken aan verschillende projecten en initiatieven binnen het HR-vakgebied. In het team is er een fijne sfeer en staat teamwork en respect voor elkaar centraal. Dit maakt het een uitdagende en plezierige plek om te werken."

Paulien Knuppel, HR Business Partner

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er?

CCV stimuleert ontwikkeling! Als expert in jouw vakgebied vinden wij het belangrijk dat jij up to date blijft en jezelf ontwikkelt op zowel inhoud als vaardigheden. Daarom bieden wij voldoende ruimte om opleidingen te volgen.

Kan ik hybride werken?

Als moderne werkgever willen we hybride werken faciliteren, omdat dit meer flexibiliteit biedt en het duurzamer en soms efficiënter is. Dat betekent niet standaard op kantoor werken, maar afwisselend op kantoor en thuis (waar mogelijk)

Kan ik parttime werken?

Parttime werken is bij CCV altijd mogelijk in overleg. Afhankelijk van je functie zal het minimale aantal uren verschillen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Je bent met je eigen leidinggevende continu in gesprek over je eigen ontwikkeling. En je hebt zelf de regie over je loopbaan. CCV faciliteert jou om het beste uit jezelf te halen.

Werk ik internationaal?

Wij zijn een internationale organisatie met zowel internationale als regionale teams, dit is heel erg afhankelijk van het vakgebied. Uiteraard heb je geregeld internationaal contact over de afdelingen heen. We spreken dan Engels met elkaar.

Welke vrijheid heb ik in mijn functie?

Er zijn kaders waar we als organisatie aan moeten voldoen, maar wij staan heel erg open voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven! Binnen de kaders kun je jouw rol grotendeels naar eigen inzicht invullen.

Alle vacatures

Geen vacature beschikbaar