Mastercard Debit of Visa Debit betalingen worden niet aanvaard

Om betalingen met deze nieuwe betaalkaarten te kunnen aanvaarden, moeten de bijhorende betaalmethodes op jouw terminal geactiveerd staan. Ervaar je problemen met het accepteren van betalingen met een Visa Debit of Mastercard Debit betaalkaart, neem dan contact op met onze Customer Support afdeling om na te gaan of de juiste aansluitingen op jouw toestel actief staan.

Raadpleeg onze pagina over Nieuwe betaalpassen voor bijkomende toelichting rond de werking van Visa en Mastercard Debit.

Onze Vx570-Vx820 SMART terminal is niet in staat om deze nieuwe betaalmethodes te aanvaarden. Dit toestel behoort tot een verouderde reeks betaaltoestellen en de software waarmee het toestel werkt kan niet geüpdatet worden om deze transacties te kunnen ondersteunen. Gebruik je nog een Vx570-Vx820 SMART terminal in jouw zaak, raadpleeg dan de pagina rond onze inruilacties om over te stappen naar één van onze recentste toestellen. Zo kunnen klanten binnenkort opnieuw met alle betaalmethodes in jouw zaak terecht.