Bespaar tijd en maak je onderneming klaar voor de toekomst

future proof

Als ondernemer weet je ongetwijfeld dat TIJD een kostbaar goed is! Om van je start-up een succes te maken, raden experts aan om voldoende tijd te besteden aan de opbouw en ontwikkeling van je merk. En toch gebeurt dat zelden in de praktijk!

Kleine ondernemers spenderen een groot deel van hun tijd aan dagelijkse taken en zo blijft er weinig tijd over om hun onderneming naar nieuwe hoogtes te tillen. Hun ondernemingspotentieel ten volle te benutten.

Onderzoek door The Alternative Board toont aan dat “de gemiddelde ondernemer 68,1% van zijn tijd ‘in’ de onderneming werkt, om dagelijkse taken af te werken en zo voort, en slechts 31,9% van zijn tijd effectief ‘aan’ de onderneming werkt om de toekomst ervan veilig te stellen”. En zo moet de belangrijkste doelstelling, namelijk een duurzaam ondernemingsmodel op lange termijn creëren, plaatsmaken voor een basisbehoefte: overleven.

Klinken de volgende stellingen je bekend in de oren?

 • Je hebt moeite om bij te blijven met de nieuwste technologische innovaties in de retailsector
 • Je spendeert enorm veel tijd aan dagelijkse administratieve taken
 • Je bent het beu om facturen manueel op te stellen en te versturen
 • Je moet je voorraadniveaus voortdurend controleren om zeker te zijn dat producten niet uitverkocht geraken
 • Je kan nauwelijks bijblijven met de snel veranderende betaaltrends
 • Je wil een online winkel opstarten maar weet niet hoe

Als je ‘ja’ hebt geantwoord op veel of alle van de bovenstaande stellingen ben je je ondernemings­potentieel wellicht niet ten volle aan het benutten. Omdat je zo veel functies tegelijk vervult, besteed je te weinig aandacht aan de dingen die een rechtstreekse impact hebben op het succes van je onderneming op lange termijn.

Uit resultaten van een Business Pulse-enquête door TAB blijkt dat 40% van de ondernemers toegeeft over een ondoeltreffend besturingssysteem te beschikken zonder een strategisch plan. Ze geven toe dat ze meer werken dan ze zouden willen en tijd verspillen aan dringende, maar onbelangrijke taken. De twee afleidingen die het vaakst genoemd worden door ondernemers zijn e-mails en administratieve taken. Ze spenderen slechts 34% van hun tijd aan activiteiten die zowel dringend als belangrijk zijn.

 • Herken je jezelf in deze vervelende situatie?
 • Wil je je onderneming op een meer strategische manier leiden?
 • Wil je je kunnen toeleggen op dingen die echt belangrijk zijn voor de toekomst van je onderneming?
 • Wil je meer tijd vrijmaken voor je klanten?

Dat kan! Door komaf te maken met onnodige afleidingen en een doeltreffend strategisch plan uit te werken om je tijd beter te beheren. Met hulp van de juiste partner kan je elke dag meer gedaan krijgen, weloverwogen beslissingen nemen en het gevoel hebben dat jij je onderneming stuurt en niet andersom.

Hoe kan je tijd vrijmaken en de toekomst van je onderneming veiligstellen?

Ken je het liedje “If I can dream” van Elvis Presley? Het ambitieuze lied heeft een inspirerende en futuristische tekst die iedereen kan motiveren. Maar wat heeft dat nu te maken met kleine ondernemers en CCV? Wel, het toekomstgerichte en hoopvolle thema van dit lied sluit aan bij wat wij doen en de toekomst die wij nastreven voor onze klanten.

Bij CCV willen we kleine ondernemingen helpen om groots te dromen. We reiken ondernemers innovatieve en kostenefficiënte softwareoplossingen aan, specifiek bedoeld om producten op tijd af te leveren en de algemene efficiëntie te verbeteren. Je zal tijd besparen, je minder bezighouden met administratieve taken en je volledig kunnen focussen op de groei van je onderneming.

Als je nog twijfels of zorgen hebt, dan zijn wij de sterke wind die die allemaal wegblaast, net als in het liedje van Elvis. We werken samen om je bedrijfsbehoeften in kaart te brengen en reiken op basis daarvan op maat gemaakte e-commerce- en betaaloplossingen aan. Zo worden je behoeften niet alleen ingevuld, maar ook overtroffen. Van het beheer van klantenrelaties, getrouwheidsprogramma’s en betere winkelervaringen tot een gestroomlijnd voorraadbeheer en efficiënte e-commerce­oplossingen, wij kunnen je helpen om elk aspect van je onderneming te verbeteren. CCV maakt het eenvoudiger om je onderneming klaar te maken voor de toekomst, en dat tegen een lage prijs. Laat de dagelijkse taken over aan onze technologie en maak meer tijd vrij om de belangrijkere aspecten van je onderneming te verbeteren.

We overlopen een checklist om aan te tonen dat CCV de perfecte partner kan zijn voor jouw retailonderneming. Duid de onderstaande vakjes aan die jouw situatie het best omschrijven:

 • Mijn betaalterminal upgraden
 • Onderweg bestellingen en betalingen aanvaarden
 • Inzicht krijgen in het gedrag naar mijn klanten
 • Mijn onderneming online plaatsen
 • Veiligere betaalmethodes aanbieden
 • Contactloze betalingen aanvaarden

Als je een van de bovenstaande beweringen hebt aangevinkt, is CCV misschien wel de partner die je zoekt.

Wat kan CCV je bieden?

We bieden een flexibele waaier aan e-commerce- en betaaloplossingen aan die inspelen op tal van moderne bedrijfsbehoeften, zoals:

 • je onderneming zowel online als offline runnen;
 • beschikken over een platform dat gebruiksvriendelijk, handig en eenvoudig op te starten en te onderhouden is.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar we werken liever een oplossing uit die specifiek aansluit bij jouw onderneming. We bespreken dit graag verder tijdens een persoonlijk gesprek. Bel ons, chat online met onze assistenten of stuur gewoon een mailtje als je dat makkelijker vindt. We staan op elk moment van de dag voor je klaar, via al onze kanalen!

Wij geloven dat dromen werkelijkheid kunnen worden, jij ook?

Kleine ondernemingen kunnen technologie net zo laten renderen als grote ondernemingen. Ze hebben gewoon de juiste partner nodig die hen daarbij kan helpen. CCV wil JOUW partner zijn zodat jij je tijd kan besteden aan wat echt belangrijk is! Bel ons op het nummer 0800 22 789 of stuur een mailtje!