KVK Westhoek: betaalsysteem zorgt voor eenvoudige administratie en stockbeheer

KVK Westhoek

Sinds 1920 draait bij KVK Westhoek alles om de passie voor het voetbal! Vorige zomer investeerde de club in een nieuw betalingssysteem voor de kantine en VIP-ruimte waarbij ze het cash-verhaal achter zich willen laten. Een beslissing waar zowel het bestuur als de supporters nog steeds heel tevreden over zijn! Bestuurslid Rik Desimpel en trouwe supporter Christopher vertellen over hun ervaringen!

Administratie is een stuk aangenamer

Rik Desimpel: “Als bestuur van KVK Westhoek zijn wij geen fan van grote hoeveelheden cash in onze sportclub. Elektronisch betalen is veiliger, maar maakt de kans op fouten ook minder groot (ivg met jetons en cash). Het manueel tellen en archiveren van de gedane bestellingen is nu ook verleden tijd waardoor we tijd hebben voor leukere zaken! Ook het stockbeheer is nu een stuk overzichtelijker en aangenamer.”

Geen seconde missen van de match

Christopher: “Als trouwe supporter van de club, vind ik het leuk om te zien dat de club blijft investeren en onze voetbalervaring zo aangenaam mogelijk maakt! Met het nieuwe systeem kan ik erg snel het saldo va mijn clubkaart checken. Heb ik tekort? Geen probleem, want ik heb altijd een bankkaart bij me om deze op te laden. Iets wat niet altijd het geval was met cashgeld! Ik verlies dus praktisch geen tijd aan de bar en kan zo de match van A tot Z volgen!”

Meer info?

Heeft jouw sportclub ook genoeg van de risico’s en last dat cash geld met zich meedraagt? Wij denken graag met je mee naar een gepaste betaaloplossing voor je club.