Zo zorgt voetbalclub OH Leuven voor een betere supporterservaring en efficiënter stock- en personeelsbeheer

Voetbalclub OH Leuven

Bonnetjessysteem legt veel druk bij vrijwilligers

Bram Moens: “In een voetbalclub is voor, tijdens en na een wedstrijd altijd een grote hoeveelheid cash geld in omloop. Dit zorgt enerzijds voor een verhoogd onveiligheidsgevoel. Anderzijds legt het ook een grote verantwoordelijkheid bij onze vrijwilligers en neemt het veel tijd in beslag. Tijd die we beter kunnen benutten. We hadden dus verschillende redenen om over te stappen naar een efficiënter betaalsysteem voor onze club.”

Efficiëntere stock- en personeelsinzet dankzij betaalsysteem met kaarten

Filip Van Doorslaer: “Daarom kiezen we dit seizoen voor een betaalsysteem met kaart i.p.v. met bonnetjes. Concreet kunnen supporters van OHL of de tegenstander nu op verschillende plaatsen in het stadion hun betaalkaart opladen via Bancontact of Mastercard.

Voor de uitrol van het systeem waren we wel wat nerveus, maar alles is foutloos verlopen. Het betaalsysteem van CCV is eenvoudig in gebruik. Al onze vrijwilligers waren er snel mee vertrouwd, maar ook de supporters reageren positief! Door dit betaalsysteem hebben we nu een beter zicht op wat wanneer en waar gebeurt en kunnen we onze voorraad en personeelsinzet hierop afstemmen. ”

Volledige ontzorging als voetbalclub

“We werden goed begeleid bij de installatie en activatie van het systeem”, aldus Filip Van Doorslaer.
“Mocht er toch een klein probleem optreden bij één van de oplaadpunten of de kassa’s, kunnen we op onmiddellijke bijstand rekenen. Hierdoor slapen we als club op onze beide oren.”

Gebruiksvriendelijke betaalapp

Bram Moens: “Supporters zijn ook niet langer verplicht om aan te schuiven aan de oplaadpunten. Met de betaalapp kunnen ze heel eenvoudig het saldo van hun betaalkaart checken en opwaarderen met het gewenste bedrag. Op die manier genieten ze optimaal van hun tijd in het stadion.”

Wil jij ook een efficiënter betaalsysteem in jouw sportclub?

Heeft jouw sportclub ook genoeg van de risico’s en last dat cash geld met zich meedraagt? Wij denken graag met je mee naar een gepaste betaaloplossing voor je club.

Voetbalclub OH Leuven investeert in een betaalsysteem met kaart

Voetbalclub OH Leuven investeert in een betaalsysteem met kaart