Bistro Iris: hoe de nieuwe CCV Compact perfect binnen het takeaway plaatje past

Bistro Iris

Kurt en Kirby wonen al jarenlang in het Oost-Vlaamse Gavere en stampten er 5 jaar geleden ook hun eigen zaak uit de grond. Bij Bistro Iris verwennen ze je met een typische Frans-Belgische keuken. Alleen moesten ook zij het roer omgooien toen corona zorgde voor een tijdelijke sluiting van de horeca. Hun ervaringen met takeaway en de nieuwe CCV Compact betaalterminal lees je hier!

Take away kent haar voordelen

Kurt: “Ons takeaway-initiatief zorgt voor veel positieve reacties. De klanten zijn blij dat ze op deze manier toch van onze gerechten kunnen genieten. Maar ook wij ervaren enkele voordelen. Zo genieten we ook van de structuur die het met zich meebrengt. We kunnen stipter werken, waardoor onze klanten hun maaltijden nog warm kunnen komen afhalen. Doordat we gemakkelijker op uur kunnen werken, hebben we ook iets meer vrije tijd voor onszelf.”

Talloze betaalmogelijkheden op 1 modern toestel

“We kozen destijds voor een mobiele betaalterminal omdat het zowel voor ons als voor de klant gemakkelijk is. De klant is niet beperkt tot het cash geld dat in zijn portefeuille zit. Voor ons is het dan weer veiliger omdat we minder cash in de zaak hebben liggen”, aldus Kurt.

“Onze klanten betalen het liefst met Bancontact, Visa, Payconiq, Apple Pay en maaltijdcheques. Deze betaalmogelijkheden zijn allemaal aanwezig op de CCV Compact. Zo kunnen we aan alle betaalvoorkeuren van onze klanten tegemoetkomen, wat heel fijn is. Daarnaast ziet de nieuwe mobiele betaalterminal (CCV Compact) er netjes uit. Wanneer we de zaak terug mogen openen, kunnen we met dit toestel zowel aan de kassa als aan tafel elektronische betalingen ontvangen.”

Kurt: “Wij hebben enkel positieve ervaringen met de mobiele betaalterminal CCV Compact en de CCV-medewerkers. Tot op heden verliep alles probleemloos en als er zich iets voordoet, weten we dat de hulplijn altijd bereikbaar is en ons met plezier verder helpt.”

Kurt zijn tip voor startende collega-ondernemers:

“Het is niet eenvoudig om iets op te starten, maar als je erin gelooft komt het zeker goed!”

Meer weten over de nieuwe CCV Compact?  Hier vind je alle voordelen en prijsinformatie voor aankoop en/of huur.

Bistro Iris over de nieuwe CCV Compact

Bistro Iris over de nieuwe CCV Compact