Café St. Christophe: ‘De CCV Compact maakt mijn werk veel eenvoudiger’

St.-Christophe-Wouter

Wouter is een echte rot in zijn vak. Na een jarenlange ervaring in de horecasector, vinden we hem sinds 2018 terug in zijn geliefde St. Christophe. Een zaak waar je zowel voor een vrijdagspintje als een gezellig familiediner terecht kan.


Steeds meer contactloze en QR-betalingen

Wouter: “Ik zie ieder jaar de groep die cash betaalt kleiner worden. Mensen zien, mede door de pandemie, steeds meer de voordelen in van elektronische betalingen. Vooral contactloos en betalen met QR op de betaalterminal zijn bij ons in de zaak populaire betaalmethodes. Het zijn veilige en snelle manieren van betalen voor beide partijen.”

QR-betalingen op de A77 in St. Christophe

De betaalterminal altijd bij de hand

Wouter: “Een horecazaak vereist flexibiliteit van het personeel, maar ook van de betaalterminal. De CCV Compact gaat overal met ons mee en verbetert onze klantenservice. Zit er een groepje op ons buitenterras? Geen probleem om daar ter plaatse (contactloze) betalingen te aanvaarden. Ook past het design van de betaalterminal goed bij onze zaak: netjes en modern.”

CCV is en blijft voor mij een lokaal verankerd bedrijf. Aangezien ik grote voorstander ben van lokaal ondernemen betaalden klanten in mijn vorige zaak ook al met een betaalterminal van CCV. De service en voorwaarden waren erg gunstig dus ‘never change a winning team’.

Wouter zijn tip voor collega-ondernemers:

“Investeer in een mobiele betaalterminal. Het maakt je werk en boekhouding zoveel eenvoudiger.”

Café St. Christophe

Café St. Christophe