CCV wordt geprefereerde partner bestelapp Ser.vi in Benelux

“Nood aan toegankelijke betaalverwerker om flow in restaurant nog vlotter en - in COVID-tijden - nog veiliger te laten verlopen”

Arnhem/Ieper, 3 mei 2021 – De verwerker van betaaldiensten CCV en de Nederlandse bestelapp voor de horeca Ser.vi slaan de handen in elkaar. Met Ser.vi kunnen klanten in horecazaken vlot zelf hun bestellingen plaatsen. Door de samenwerking met CCV zullen klanten voortaan in de online app hun bestelling zelf afrekenen. “Door deze samenwerking maken we restaurantbezoek vlotter en veiliger, zowel voor de horecabezoekers als -uitbaters.” Bar Italia in Amsterdam is een van de eerste horecazaken waar de betaalmodus van Ser.vi wordt gebruikt.

Ser.vi optimaliseert het bestelproces in restaurants. Klanten moeten niet langer wachten om te bestellen en kunnen door de samenwerking met CCV direct afrekenen als ze klaar zijn met eten. Het volstaat om de QR-code op je tafel te scannen met je smartphone om op het online Ser.vi-platform je bestelling te plaatsen. Het downloaden van een app is niet nodig.

Voorkeurspartner Benelux

CCV wordt de voorkeurspartner van Ser.vi in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

"Door samen te werken met CCV kunnen we de best mogelijke betaalervaring bieden aan de restaurantbezoekers én -uitbaters. Met de hulp van CCV slagen we erin om snel te groeien in de hele Benelux”, zegt George Grigore, oprichter en CTO van Ser.vi.

“Concreet zorgen we ervoor dat de klant de horecazaak betaalt in de online app”, zo vat Tim Grunenberg (International Key Accountmanager E-commerce bij CCV) de samenwerking samen. “Na de bestelling rekenen klanten af in de app. CCV levert de digitale betaalterminal die de verbinding maakt tussen het Ser.vi-platform en de betaalmiddelen van de klant, net zoals in een fysieke winkel of webshop. De uitbater krijgt zijn inkomsten door ons netjes op zijn rekening." Betalen in de Ser.vi-app kan met een kredietkaart of met iDEAL (enkel in Nederland).

“Deze samenwerking belichaamt helemaal waar CCV voor staat”, vult Grunenberg aan. “We vinden het cruciaal om innovatieve oplossingen te creëren die het leven van handelaars makkelijker maken.”

Een van de eerste gebruikers: Bar Italia

Voor horecauitbaters wordt een vlotte doorstroming steeds belangrijker.

"Ser.vi is een enorme steun in de rug voor onze bediening. Zodra je de QR-codes op tafel zet kunnen onze gasten zelf een bestelling plaatsen en afrekenen. Je hebt dan eigenlijk alleen nog maar één medewerker nodig om de bestellingen te serveren. Nooit meer fouten in de bestelling, en gasten zijn meer tevreden”, zegt Jan Willem van der Kuip, eigenaar van Bar Italia op het Rokin in Amsterdam.

De kosten voor Ser.vi voor uitbaters worden verrekend in de e-commerce service fees.

Sfeerbeeld bar Italia
Sfeerbeeld bar Italia

Vele mogelijkheden

Ser.vi maakt gebruik van de API van CCV om de betaalmodule aan haar platform te koppelen. De uitwisseling van vertrouwelijke data tussen Ser.vi en CCV gebeurt op basis van tokenisatie.

Naast de basisfunctionaliteiten biedt het platform tal van nuttige opties en diensten aan. Zo kunnen restaurantuitbaters een gepersonaliseerd aanbod op basis van verschillende soorten service en producten aanbieden: op het terras, aan de toog, take-out, delivery. Andere belangrijke functies zijn het mogelijk maken van happy hour-promoties, het vlot toevoegen van dagschotels of soep van de dag.

Over Ser.vi

Ser.vi Worldwide LLC biedt een mobiel bestel- en betaalplatform dat retail- en horeca-ervaringen van gasten transformeert in digitale ervaringen. De oprichters van Ser.vi zijn Michelin-sterrenchefs en productingenieurs van Fortune 500-bedrijven. Ser.vi brengt horeca-ervaring en gebruikerservaring van wereldklasse om mobiel bestellen eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Beschikbaar in de VS, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.