Maison Maurice: succesvol restaurant concept blijft ook na corona populair

Maison Maurice

In feestzaal Sol-Muna kon je de afgelopen 10 jaar terecht voor allerlei gelegenheden: van jubilea- tot trouwfeesten en afscheidsbijeenkomsten. Door corona werd het ondernemerskoppel Lawrence en Stéphanie verplicht snel en inventief te schakelen. Pop-up restaurant Maison Maurice met een menu volgens seizoen en inspiratie van de chef was het resultaat. De klassieke Franse keuken, altijd met kwalitatieve ingrediënten en in uiterst gezellige sfeer, bleek een voltreffer en krijgt nu alle aandacht die het verdient.

Net in die helse corona periode waar je als ondernemer continu van koers moest veranderen, vonden Maison Maurice en CCV elkaar. Waar in de feestzaal geen behoefte was aan een elektronische betaaloplossing, is dat met Maison Maurice wel anders. Restaurantbezoekers betalen het liefst elektronisch en dus zocht het ondernemerskoppel naar een behulpzame betaalpartner om dit te verwezenlijken en deze behoefte in te vullen. Betalen aan tafel, aan de bar of op het terras gaat erg soepel met de modern uitziende CCV Mobile A920 waardoor bij Maison Maurice 8 op de 10 betalingen contactloos of met de chip gebeurt.

“Durf jezelf in vraag stellen”

“Ondernemen zit in mijn bloed, maar mezelf voortdurend uitdagen nog meer. De coronacrisis vroeg van alle ondernemers serieus veel durf en energie. Nu blijkt dat onze inspanningen met Maison Maurice z’n vruchten heeft afgeworpen en een eerste stap was richting ons nieuw hoofdstuk”, hiermee doelt Lawrence op het nieuwe concept dat hij heeft ontwikkeld “Aan mijn collega-ondernemers adviseer ik graag: durf te beslissen, ook al betekent dat soms dat je het deksel op de neus krijgt. Verbetering is altijd mogelijk en dat maakt ondernemen voor mij net zo leuk. Ga op zoek naar de knelpunten waar zowel jij als ondernemer en jouw klanten beter van worden en het voldaan gevoel achteraf is des te groter.”, aldus Lawrence.


Lawrence: “Het grootste voordeel van elektronische betalingen voor mij en Maison Maurice is het veilige gevoel en we hebben geen grote hoeveelheden cash geld meer in het restaurant.”

 

Elektronisch betalen heeft je als ondernemer een grondig zicht op de stand van zaken. Inkomsten staan meteen op de juiste plaats en vereisen geen extra opvolging voor jou als ondernemer. Hierdoor kun jij je als ondernemer meer richten op waar jij goed in bent: ondernemen.

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met het ontzorgen van jouw betaalverkeer? Aarzel niet om onze betaaloplossingen te bekijken of contact op te nemen met onze betaalexperts voor advies op maat.